buna ziua
am o intrebare daca ma pute.ti ajuta.
in ianuarie 2013 am fost condamnat la un an cu suspendare pt furt si am luat si o amenda usturatoare .
daca scot acum cazierul sa plec la munca in strainatate imi apare patat?
multumesc anticipat.
Am srl de 3 sapt, am trimis sa alimenteze de 2 ori in acest timp, deci nu stiu prea multe, problema este ca le pot bloca dar eu banii pe bonuri i.am livrat dar am inteles ca nu mi se vor da alte bonuri sau banii inapoi, si de aceea ma intereseaza sa stiu daca il pot afla pe cel ce alimenteaza de ele, am si o suspiciune dar fara dovezi......... Multumesc mult pt raspunsuri.....
Pai si in cazul in care ma duc la emitator ce dispozitiv de urmarire au. Daca cel ce le.a furat le.a dat mai departe la altul s.a.m.d... Cand se duce cu ele si alimenteaza nu i se cere in peco buletin sau ceva? Multumesc.....
Mi s.au furat sau am pierdut 25 bonuri de carburant, 11 stampilate, exista vreo sansa sa dau de ele? Daca merg la petrom pot sa le dau de urma?
doamna sau dsoara roxanel sa va mai zic un lucru. e singura data cand am dat in ea. simplu l,lumea zice ca ce derbedeu, dupa o luna o ia l.a palme dar dvs in locuil meu: plecase de 4 zile la maica.sa. cand ne.am intalnit dupa o cearta m.a lovit cu piciorul intr,o zona sensibila. palma aceea e adevarat ca din orice punc de vedere ar fi privita e tot o palma,dar daca a fost doar un reflex? barbatii si nu numai daca sunt loviti riposteaza. asta zic eu.va spun sincer ca a fost un reflex. apoi mi.am dat seama ce am facut dar nu au ramas decat regrete
cum pot cere un consilier familial? o poate obliga legea si pe ea sa vina la consilier?
aveti dreptate cu dragostea exagerata a parintilor. asa s.a intamplat. dar cum pot merge la un consilier? nu va vrea. exista vreo lege ceva sa ne trimita? va multumesc
multumesc mult dar ea nici nu vrea sa auda. nu va vrea suspendarea. sa va zic ce s.a intamplat. ne mutasem de 2 sapt in chirie, am stat la ea, eu am 2 case dar e foarte legata de maica,,sa si am stat puti ala ai ee, ne,am certat dintr,un lucru minor, duminica a plecat la maica,sa. eu nu m.am dus dupa ea. ne.am intalnit joi. ne,am certat din nou si i.am dat o palma, vineri a depus divortul. e foarte legata de mama ei, pot sa castig timp daca nu e de acord cu nimic? sa nu ma prezint? multumesc
multumesc pt raspunsuri, problema e ca tin enorm la ea, am facut si eu greselile mele e adevarat, ma intereseaza daca pe cale legala pot intarzia procesul si cum. va multumesc
sotia mea adepus divort, suntem casatoriti de o luna, ce pot sa fac sa castig cat mai mult timp? poate reusesc sa ma impac, acum nu vrea sa auda un cuvant de la mine...poate daca am mai mult timp reusesc sa stau de vorba cu ea... va multumesc anticipat