avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... cazier judiciar
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

cazier judiciar

buna ziua
am o intrebare daca ma pute.ti ajuta.
in ianuarie 2013 am fost condamnat la un an cu suspendare pt furt si am luat si o amenda usturatoare .
daca scot acum cazierul sa plec la munca in strainatate imi apare patat?
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:26, 27 Ianuarie 2019
Teoretic, daca in termenul de incercare nu ati savarsit alta fapta, ar fi trebuit sa intervina reabilitarea de drept. Doar ca cei de la caziere nu sterg din oficiu condamnarile. Mergeti si scoateti un cazier, si daca apare inscrisa fapta, trebuie sa solicitati instantei sa constate ca a intervenit reabilitarea de drept. Apoi va fi curat. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se sterge cazierul? Alexandra2705 Alexandra2705 Buna ziua am o cunostinta care in anul 2013 a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru furt calificat din magazin si acum cateva zile a fost ... (vezi toată discuția)
Cazier - condamnare cu suspendare ciupilingi ciupilingi buna,am si eu o intrebare referitor la cazierul judiciar,daca in 2003 am fost condamnat la 3 anii cu suspendare si in tot acest timp nu am mai facut nimic imi ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se sterge cazierul si care sunt conditiile sfinxul sfinxul buna pentru toti am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris ... (vezi toată discuția)