avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon carburant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon carburant

Mi s.au furat sau am pierdut 25 bonuri de carburant, 11 stampilate, exista vreo sansa sa dau de ele? Daca merg la petrom pot sa le dau de urma?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:23, 17 Iulie 2011
Buna ziua !
Exista sanse sa le recuperati asa cum exista sanse la fel de mari sa nu le mai recuperati :D . Ati putea sa mergeti la emitatorul bonurilor de carburant pentru a fi date in urmarire in reteaua firmei respective ( daca exista asa ceva) , insa nu stiu ce sanse de reusita aveti ...incercati totusi , nu aveti nimic de pierdut ....B-)
Pai si in cazul in care ma duc la emitator ce dispozitiv de urmarire au. Daca cel ce le.a furat le.a dat mai departe la altul s.a.m.d... Cand se duce cu ele si alimenteaza nu i se cere in peco buletin sau ceva? Multumesc.....
@danny600sl a scris:
Cand se duce cu ele si alimenteaza nu i se cere in peco buletin sau ceva?

Nu ar trebui sa stiti Dvs. acest lucru? Ne intrebati pe noi?:-/

Dvs. probabil aveti un document care dovedeste achizitia aceste bonuri. Ele au o serie si un numar. Mergeti urgent la o statie peco si cereti sa fie blocate aceste serii, asta in cazul in care nu au fot inca folosite. Sau macar o parte in ele...:sorry:
Bafta!:)
Am srl de 3 sapt, am trimis sa alimenteze de 2 ori in acest timp, deci nu stiu prea multe, problema este ca le pot bloca dar eu banii pe bonuri i.am livrat dar am inteles ca nu mi se vor da alte bonuri sau banii inapoi, si de aceea ma intereseaza sa stiu daca il pot afla pe cel ce alimenteaza de ele, am si o suspiciune dar fara dovezi......... Multumesc mult pt raspunsuri.....
Va inteleg, cred insa ca trebuie sa o luati de la un capat. Mergeti cu dovada la peco si vedeti in primul rand daca bonurile au fost utilizate. Daca nu au fost, cred ca puteti reclama furtul acestora. Politia va da seriile respective in urmarire. In momentul in care cineva se va prezenta cu unul din bonurile disparute, statia peco va fi obligata sa ii anunte. Cred ca asa se procedeaza. Nu stiu daca este cea mai logica explicatie, incerc sa va ajut sa aveti un punct de plecare. Si nu cred ca ma insel foarte tare.

Sa ne spuneti ce ati rezolvat. In cazul in care se mai confrunta si alti semeni de-ai nostri cu aceeasi problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vă rog din suflet să. mi dati și mie un sfat , ... izabelalungu izabelalungu Bună ziua! Vă rog din suflet să. mi dati și mie un sfat , o îndrumare , către o cale de rezolvare legală legat de următoarea problemă. După ... (vezi toată discuția)
Buna seara. as dori sa ma indrumati si pe mine cu o treaba serioasa. ... Claudiu Bîgu Claudiu Bîgu Buna seara. As dori sa ma indrmati si pe mine cu o treaba serioasa. Din luna septembrie barbatul meu se certase cu un prieten de al lui si cu varul meu. ... (vezi toată discuția)
Unde si cum pot face o plangere impotriva unui angajat al unei benzinarii, care a bagat benzina in loc de motorina, provocand pagube mari motorului masinii? monica_dinulescu monica_dinulescu Buna ziua. As dori primesc cateva informatii legate de modul in care pot face o plangere si ce sanse am sa recuperez paguba, in conditiile pe care vi le voi ... (vezi toată discuția)