Bună ziua!
Vă rog din suflet să. mi dati și mie un sfat , o îndrumare , către o cale de rezolvare legală legat de următoarea problemă.
După moartea tatălui meu am rămas împreună vu cei 4 frați moștenitori ai casei părintesti .Pământul a fost parcelat si o parcelă s.a vândut .S.au făcut măsurătorile de către noi de 499 m., s.au bătut țărușii insă când s.a mutat noul proprietar a zis că pamântul nu a fost bine masurat a venit el cu alt măsurător a mutat țărușii astfel incât a prins pe bucata lui reteaua noastră de canalizare apă.De acolo se alimenta si el si o perioadă a platit ceea ce consuma , punând banii in gard ( atât cât credea el de cuviință) dar in urma unui schimb de replici ,noul propfietar caruia noi i.am vândut pământul fără canalizare a inchis robinetul care alimentează gospodăria noastra , fără vreo explicație. Am.mers la Apavital care ne sugerează sa ne facem.altă canalizare cu altă racordare cu tot
Menționez că prima instalație e pe numele mamei noastre care este decedată de 4 ani
Ce ne sfătuiți? Stăm fără apă de câteva zile iar ei consumă si noi plătim.Cum il putem constrânge pe abuzatorul acesta?
Nu mai suport atâta nesimțire si mai are si vreo 10 câini care stau numai pe gard si latra intr.una.
Nu.i poți spune nimic ca ameninta cu politie si avocati .E bazat omul..
Aprlati la un avocat,ati vandut cum ,cu chitanta de mana ,cu acte facute la notar etc.Rezolvati va problema cu succesiunea daca nu e rezolvata si apoi mergeti la un av pt a vedea ce variante aveti,granituire,revendicare etc.
Nikkal
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
O variantă ar fi o ordonanță președințială pe obligația de a face (pentru a da drumul la apă). Apoi acțiune separată de grănițuire. Un avocat vă va sfătui ce puteți face, mai ales că înțeleg că nu aveți certificatul de moștenitor.