avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1929 soluții astăzi
Forum Activitate monitox

Activitate monitox

luoana a scris:

Pe casco nu vor sa imi repare masina, imi dau dauna totala, la 50% mi-au evaluat epava si 50% vor sa imi dea bani in conditiile in care devizul de reparatie e la 90% din valoarea asigurata...as putea suporta eu diferenta sa raman cu masina


Ouch, la dauna totala aia se mai numeste masina??? Este un SICRIU PE ROTI. Nici nu e de mirare ca nu vrea CASCO sa il repare. Ai intentii sinucigase sau criminale cumva daca vrei sa repari o asemenea epava?
indian a scris:

Eu am avut la un master un profesor care si-a dat doctoratul pe munca noastra......X-(


Ciudat, deoarece pentru a putea preda la master trebuia sa aiba doctoratul...
Răspuns la discuția Taxa de prima inmatriculare
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Taxa de prima inmatriculare
Multumesc pentru raspuns. Sa fiu mai explicit. Masina este inmatriculata in Ro (BH). Daca voi pleca o perioada mai mare de timp in alt stat EU, va trebui sa o inmatriculez acolo. La revenirea in tara, va trebui sa o reinmatriculez in Ro. In momentul efectuarii acestei reinmatriculari, taxa se plateste sau nu?
Răspuns la discuția Taxa de prima inmatriculare
Buna seara tuturor.

Am si eu o interbare, care banuiesc ca a mai fost pusa, deci scuze anticipate pentru repetitie.

Am o masina inmatriculata in Ro. In caz ca masina e inmatriculata intr-o alta tara EU fara schimbarea proprietarului si ulterior reinmatriculata in Ro tot fara schimbarea proprietarului, taxa de inmatriculare se mai plateste? Logic ar fi sa nu se plateasca, dar in Ro nu mai exista logica de cind ne-au nenorocit cu portocaliii.

Multumesc.