avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate SILVIU-VICTOR

Activitate SILVIU-VICTOR

Deci in cazul meu doar pe la inceputul anului 2016.Mai devreme nu este nici o sansa? Nu se poate face nimik avand in vedere ca acest cazier ma impiedica in continuare sa-mi gasesc de lucru(am fost si inca sunt respins de la foarte multe angajari din cauza acestui cazier).
Nu sunt insurat,inca stau cu parintii si nu a garantat nimeni pentru creditul pe care l-am luat.Am luat acel credit doar cu adeverinta de salariat, copie dupa buletin si copie dupa actul de spatiu al mamei mele la care locuiesc si in momentul de fata.Intrebarea este: pot cei de la firma de recuperari sa o execute silit pe mama din cauza acelui credit pe care la ora actuala nu am posibilitatea sa-l achit?
Pot fi executate silit bunurile familiei de catre o firma de recuperare ? mentionez ca la ora actuala nu am nici o proprietate pe numele meu si nici un loc de munca? Va multumesc
Carnetu l-am redobandit deja dar asa de mult timp trebuie sa treaca pentru a-mi albi cazierul?
Din cauza acestui cazier mi se refuza multe locuri de munca cu toate ca nu a fost cine stie ce infractiune.
1 AN SI 6 LUNI pentru : oug 195/2002
La cat timp dupa eliberarea din penitenciar se poate face asa numita "reabilitare" si care sunt conditiile obtinerii acestei reabilitari?
Ce excrocherii s-ar putea face pe baza unei copii de buletin si a unei diplome de bacalaureat? Intreb asta deoarece am sustinut un interviu in urma aplicarii la un job la care am si fost acceptat si ulterior mi s-a cerut sa trimit o copie scanata a buletinului de identitate si a diplomei de studii zic ei pentru intocmirea dosarului.
Buna ziua. In anul 2005 am fost prins de politie fara carnet si sub influenta bauturilor alcoolice fapt pt care am luat 1 an cu suspendare si 3 reabilitare#-o.In anul 2007mai precis in august mi-am luat carnetul iar in 13 ianuarie 2008 am facut 1 accident fara victime dar din pacate pt mine eram din nou in stare de ebrietete fapt pr care in 2009 mi s-a dat sentinta executarii a 1 an si 6 luni in stare de arest#-o#-o.Am fost incarcerat din 30 oct 2009 pana in 7 sept 2010 cand am fost eliberat conditionat,mai ramanandu-mi de executat din mandat aprox 8 luni.Intrebarea mea este:CE TREBUIE SA FAC SI CAND O SA MAI POT SUSTINE EXAMENUL PT. OBTINEREA CARNETULUI DE CONDUCERE??Va multumesc si astept niste rasp. cat mai repede posibil:)