Buna ziua , am si eu o problema , ma judec de 2 ani cu vecinii mei si toate procesele l-am castigat , in urma carora trebuiesc sa-mi plateasca cheltuieli de judecata , iar ca sa se razbune incearca prin tot felul de amenintari , caintra in curte si-mi otravesc cainele si-mi da foc la casa, ca intra si ma taie cu drujba ....etc, ultima nascocire este ca vila in care stau am scos-o la vanzare iar vecinii imi pandesc clientii si cand acestia pleaca le ies in drum si incep sa planga sa se vaite ... etc si- imi alunga clientii.
Dupa care foarte bucurosi vin si-mi rad in fata . VA ROG DIN TOT SUFLETUL , DATI-MI UN SFAT CE POT SA FAC ???
Buna ziua, va rog din suflet sa-mi spuneti si mie , in data de 17 nov.2010 a venit d-nul executor sa-l oblige pe vecinul meu sa-si scoata gardul de pe proprietatea mea ( lucru care l-a si facut ) dupa care a intocmit un proces verbal, prin care vecinul trebuia sa-mi dea cheltuielile de judecata. D-ul executor ia luat apararea ca " este sarac si nu are de unde sa-mi dea banii si sa-mi plateasca vecinul 500ron timp de 8 luni de zile , adica suma de 4000 ron." Dupa plecarea d-ului executor vecinul s-a laudat in tot satul ca nu o sa-mi dea niciun ban.
Deci eu am piedut suma de bani care trebuia sa o primesc, sau se mai poate face ceva si daca se mai poate face ceva , ce anume pot face??
Cu stima ,respect si multumiri anticipate celor care ma pot ajuta cu un sfat.
Buna seara am si eu o intrebare, am sosentinta irevocabila , exista o perioada de timp si devine definitiva si irevocabila , sau sentinta este atacabila????