avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog din tot sufletul..... daca poate sa ma ajute ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog din tot sufletul..... daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat...

Buna ziua , am si eu o problema , ma judec de 2 ani cu vecinii mei si toate procesele l-am castigat , in urma carora trebuiesc sa-mi plateasca cheltuieli de judecata , iar ca sa se razbune incearca prin tot felul de amenintari , caintra in curte si-mi otravesc cainele si-mi da foc la casa, ca intra si ma taie cu drujba ....etc, ultima nascocire este ca vila in care stau am scos-o la vanzare iar vecinii imi pandesc clientii si cand acestia pleaca le ies in drum si incep sa planga sa se vaite ... etc si- imi alunga clientii.
Dupa care foarte bucurosi vin si-mi rad in fata . VA ROG DIN TOT SUFLETUL , DATI-MI UN SFAT CE POT SA FAC ???

VA MULTUMESC ANTICIPAT,

CU STIMA SI RESPECT ,
Cel mai recent răspuns: ContSters207188 , utilizator 12:39, 7 Iunie 2011
Privind Cheltuielile de judecata apelati la un BEJ> si executatii.
Adoua chestiune cu amenintarile, "cand va ameninta sa aveti cel putin un martor si actionatii in judecata penala de amenintare..:(("
Nu rezolvati nimic pe cale legala ! N-au rezolvat profesorii, n-au rezolvat militistii, nici astia cu taxa auto...Apelati la niste ,,baieti'' si contra unei sume rezonabile va vor reprezenta in relatiile cu vecinii. Ca prin farmec vor inceta problemele pricinuite de vecini. Am avut o ,,situatie'' oarecum asemanatoare, imi ,,culegeau'' vecinii pomii din gradina. Pana-ntr-o zi cand doi au cazut din pom si si-au rupt unul o mana, altul s-a lovit rau-rau. Au mai ramas graurii, la astia chiar n-am ce le face !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcheaza vecinul masina lipita de casa gabrieldragoi gabrieldragoi Buna . Am si eu o problema mare cu vecinii de langa mine, isi parcheaza masina lipita de casa si fundatia s-a deteriorat. Vecinul cel in varsta lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez cand cineva ma ameninta ? amb35 amb35 Buna ziua. In seara aceasta un vecin de bloc m-a amenintat sau cel putin eu asa m-am simtit. Sa expun caat mai succint datele problemei. In aceste imprejurari ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea si lovire Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 Buna ziua. Doresc sa ma ajutati cu sfaturi, indrumari pentru urmatoarea problema: vreau sa fac o plangere la Politia din comuna in care locuiesc parintii mei, ... (vezi toată discuția)