avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXECUTARE - plata cheltuielilor de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXECUTARE - plata cheltuielilor de judecata

Buna ziua, va rog din suflet sa-mi spuneti si mie , in data de 17 nov.2010 a venit d-nul executor sa-l oblige pe vecinul meu sa-si scoata gardul de pe proprietatea mea ( lucru care l-a si facut ) dupa care a intocmit un proces verbal, prin care vecinul trebuia sa-mi dea cheltuielile de judecata. D-ul executor ia luat apararea ca " este sarac si nu are de unde sa-mi dea banii si sa-mi plateasca vecinul 500ron timp de 8 luni de zile , adica suma de 4000 ron." Dupa plecarea d-ului executor vecinul s-a laudat in tot satul ca nu o sa-mi dea niciun ban.
Deci eu am piedut suma de bani care trebuia sa o primesc, sau se mai poate face ceva si daca se mai poate face ceva , ce anume pot face??
Cu stima ,respect si multumiri anticipate celor care ma pot ajuta cu un sfat.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:02, 23 Noiembrie 2010
In conditiile in care detineti contract incheiat cu executorul judecatoresc inclusiv chitanta de achitare onorariu,va revine dreptul sa staruiti la nivelul executorului sa desfasoare si sa finalizeze demersurile recuperare sume avansate de dvs, inclusiv onorariu executor
mergeti pe capul executorului si insistati sa-si faca treaba pana la capat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere- retinere din salariu dodorel62 dodorel62 Am divortat in luna mai 2011,iar hotararea definitiva a ramas incepand cu septembrie 2011.Atunci sa stabilit ca am de platit o pensie de 500ron pana la majorat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o situație mai ciudată... mi s-au instaurat o ... Dan Nicolae Florin Dan Nicolae Florin Buna ziua. Am o situație mai ciudată... Mi s-au instaurat o poprire in valoare de 2483.81 Ron pe conturi, și a fost anunțat inclusiv angajatorul. ... (vezi toată discuția)
Executare silita continuata fara temei auricius auricius Buna ziua. La insistentele unei firme careia ii datorez o suma de bani sunt executat silit pe apartament. Intre timp firma careia ii datorez banii si-a retras ... (vezi toată discuția)