Am luat somaj cand am terminat liceul . Intrebarea e : Mai pot sa iau si acum dupa ce am terminat facultatea ? Mi s-a spus ca daca am luat la liceu acum nu mai am dreptul .
Am terminat anul acesta medicina si din ianuarie voi fi medic rezident . Deoarece imi voi executa stagiatura in alt judet decat cel de domiciliu stiam ca pot beneficia de acea prima de instalare de 7 salarii . Am fost la agentia judeteana de ocupare a fortei de munca si de acolo mi s-a spus ca medicii rezidenti fac exceptie de aceasta lege si ca eu nu pot sa beneficiez. Este adevarat ?!
Zilele trecute am primit o citatie in care se spun urmatoarele :
XXXXXX este chemat in istanta , camera x m sala x , in ziua de 14 decembri 2010 ora 09:00 in calitate de martor , pentru Fond - plangere contraventionala .
In caz de neprezentare a partilor se va putea trimite un inscris , judecata urmand a se face in lipsa .
mentionez ca as avea o idee despre ce este vorba eu avand colaborari cu politia participand la mai multe descinderi . Ma gandesc ca la una din descinderi cineva a atacat in istanta procesul verbal de contraventie care a fost intocmit iar eu fiind martor asistent ... automat ma cheama si pe mine in instanta .
Intrebarea e daca sa ma prezint sau nu . Eu nu as vrea sa ma prezint . Vad ca nu este stipulat nimic in caz de neprezentarea a mea ( martorului ) cu alte cuvinte pot sa nu ma duc nu ?!