avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate Mogasanu

Activitate Mogasanu

Am luat somaj cand am terminat liceul . Intrebarea e : Mai pot sa iau si acum dupa ce am terminat facultatea ? Mi s-a spus ca daca am luat la liceu acum nu mai am dreptul .
Am terminat anul acesta medicina si din ianuarie voi fi medic rezident . Deoarece imi voi executa stagiatura in alt judet decat cel de domiciliu stiam ca pot beneficia de acea prima de instalare de 7 salarii . Am fost la agentia judeteana de ocupare a fortei de munca si de acolo mi s-a spus ca medicii rezidenti fac exceptie de aceasta lege si ca eu nu pot sa beneficiez. Este adevarat ?!
Răspuns la discuția Sa ma prezint sau nu ?!
Si nu se intampla nimic daca zic ca am uitat ? sincer sa fiu chiar nu am chef sa fiu trambalat pe la istante aiurea .
Zilele trecute am primit o citatie in care se spun urmatoarele :

XXXXXX este chemat in istanta , camera x m sala x , in ziua de 14 decembri 2010 ora 09:00 in calitate de martor , pentru Fond - plangere contraventionala .

In caz de neprezentare a partilor se va putea trimite un inscris , judecata urmand a se face in lipsa .

mentionez ca as avea o idee despre ce este vorba eu avand colaborari cu politia participand la mai multe descinderi . Ma gandesc ca la una din descinderi cineva a atacat in istanta procesul verbal de contraventie care a fost intocmit iar eu fiind martor asistent ... automat ma cheama si pe mine in instanta .

Intrebarea e daca sa ma prezint sau nu . Eu nu as vrea sa ma prezint . Vad ca nu este stipulat nimic in caz de neprezentarea a mea ( martorului ) cu alte cuvinte pot sa nu ma duc nu ?!

Astept opinii .