avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Activitate CIOROGARIU MONICA

Activitate CIOROGARIU MONICA

Bună seara! Dacă o femeie de serviciu din cadrul poliției-personal contractual, iese la pensie la limită de vârstă în luna septembrie, poate cumula încă 3 ani conf. codului muncii și a legii 134/2014 pensia cu salariul?
Despre OUG49/2014!
Bună seara! Dacă un personal contractual din instituția de stat sa pensionat cu 01 sept. 2011 și legea îi permite să ocupe postul încă 3 ani, în septembrie 2014 nu trebuia să elibereze postul? Mulțumesc
Mulțumesc frumos!
Este același cod al muncii pentru toată lumea!
Atunci cum vă explicați faptul că în învățământ se detașează pe posturile blocate(posturi contractuale), ex. femeie de serviciu, muncitor necalificat?Aceștia sunt angajați cu numele la diferite firme și sunt detașați în învățământ!
Mulțumesc pentru răspuns, însă doresc să vă întreb că acest temei legal este valabil chiar dacă postul de secretară de la poilție este blocat? Nu trebuie deblocarea acestuia, doar aprobarea de a mă putea detașa?
Vă mulțumesc
Bună ziua! Sunt interesată în baza cărei legi sunt încadrate persoanele contractuale din poliție, și anume secretarele și dacă un post este blocat, dacă o secretară de la o unitate de învățământ se poate detașa sau transfera pe un post de secretară din poliție și care este temeiul legal?
Vă mulțumesc,
Discuție Detasare
Buna ziua!
Sunt secretara la un liceu si doresc sa ma detasez la o institutie privata, sau la primarie, nu stiu inca, si doresc sa ma informati daca se poate, care este baza legala, si daca este o cerere tip de detasare.
Va multumesc,
Răspuns la discuția DOSAR NEPROCEDURAL
Am intrebat doar daca cu acest document sunt sanse sa castig in instanta pe art.249 c.p.-neglijenta in serviciu, sau imi voi cheltuii banii degeaba? Sunt foarte dezamagita de oamenii legii si de justitie in general, vreau sa fiu convinsa ca fac ceea ce trebuie.
Va multumesc,