avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DOSAR NEPROCEDURAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DOSAR NEPROCEDURAL

Buna dimineata!
Daca un dosar instrumentat de un organ de politie a fost solutionat neprocedural, cu declaratii extrajudiciare şi s-a luat măsură disciplinara a atenţionării a acestuia de către şeful inspectoratului de politie(detin răspunsul oficial al acestuia), îl pot da în judecătă pe acesta pentru neglijenţă în serviciu, art.249 c.p.?
Când am contestat rezoluţia unui procuror la superiorul acestuia, primul procuror, în rezoluţia acestuia nu se regăseşte nici un răspuns la art.249 din c.p.-neglijenţa în serviciu, a evitat accest articol, mi-a dat răspuns la altele.
Cel mai recent răspuns: CIOROGARIU MONICA , utilizator 19:26, 17 Mai 2013
Aveti dreptul de a sesiza instanta si aceasta urmeaza sa aprecieze.
Am intrebat doar daca cu acest document sunt sanse sa castig in instanta pe art.249 c.p.-neglijenta in serviciu, sau imi voi cheltuii banii degeaba? Sunt foarte dezamagita de oamenii legii si de justitie in general, vreau sa fiu convinsa ca fac ceea ce trebuie.
Va multumesc,
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2013
CIOROGARIU MONICA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere impotriva politiei si parchetului vacarus catalin vacarus catalin unde pot sa fac plingere impotriva politiei si parchetului? (vezi toată discuția)
Redeschidere dosar penal Micaly Micaly Buna ziua Am o intrebare si as aprecia un raspuns la problema de mai jos: Am formulat o plangere penala pe numele unei persoane. Procurorul a dat NUP si la ... (vezi toată discuția)
Exista vreo explicatie sau este subiect otv??? pop sorin pop sorin deci oficial crap de ciuda :cursing: : cum se face ca procurorul de caz da o rezolutie, dupa parerea mea gresita, o contest si raspunsul vine dupa 33 de ... (vezi toată discuția)