Am avut un accident in data de 10 august 2010 ,deci acum un an jumatate ,din care am fost parte pagubita,masina fiind dauna totala ,dar cei de la [EDITAT] la care avea cel care m-a lovit asigurare mi-a respins dosarul din urmatorul motiv:"-fata de situatia analizata si prezentata,rezulta ca dinamica accidentului descrisa de conducatorii auto ,nu corespunde unei dinamici reale."
-"intre avariile celor doua autoturisme nu exista corespondenta de inaltime si forma precum si de dinamica avariilor."
M-ar interesa daca se mai poate da in judecata firma si daca as avea castig de cauza
in aceiasi situatie sunt si eu...am avut un accident cu un asigurat carpatica...masina dauna totala...paguba 19200 lei....da ce era normal la ei mi au respins dosaru...pe motiv ca "intre avariile celor doua autoturisme nu exista corespondenta de inaltime si forma precum si de dinamica a avariilor"...care sunt sansele sa castig daca ii dau in judecata?
in procesul verbal intocmit de politia rutiera spune clar ca vinovat este asiguratul carpatica...declaratia vinovatului nu o am da am vazut o si in declaratie recunoaste ca e vinovat...problema e ca masina a intrat dauna totala...insa eu am reparat-o pe bani mei la negru la un service care lucreaza cu carpatica..constituie o problema faptul ca am reparat-o la negru?
In urma cu 3 luni am avut un accident in eforie nord cu un baiat din bucuresti, un aigurat carpaica..dupa ce m-au amanat timp de doua luni si jumatate cu dosaru pe motiv ca nu au venit declaratiile si pozele de la bucuresti,intr un final au trimis dosaru la sibiu de unde la respins din cauza ca cel care a facut expertiza tehnica a considerat ca accidentul nu sa produs in conditiile spuse de conducatori auto si ca dinamica pozelor masinilor avariate nu caorespund la inaltime.Intrebarea mea e urmatoarea ,eu vreau sa ii dau in judecata sa recuperez prejudiciu dar as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa castig