avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare daune
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare daune

Am avut un accident in data de 10 august 2010 ,deci acum un an jumatate ,din care am fost parte pagubita,masina fiind dauna totala ,dar cei de la [EDITAT] la care avea cel care m-a lovit asigurare mi-a respins dosarul din urmatorul motiv:"-fata de situatia analizata si prezentata,rezulta ca dinamica accidentului descrisa de conducatorii auto ,nu corespunde unei dinamici reale."
-"intre avariile celor doua autoturisme nu exista corespondenta de inaltime si forma precum si de dinamica avariilor."
M-ar interesa daca se mai poate da in judecata firma si daca as avea castig de cauza
Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2011
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 12:41, 11 Decembrie 2011
Precizati concret data la care vi s-a comunicat "verdictul"
24 .11.2010 data la care am primit verdictul
Deschideti un proces civil.
In civil termenul este de 3 ani de la data scadentei.

multumesc pentru sfat.
Puteti da in judecata societatea de asigurare. Inainte de a introduce actiunea trebuie sa convocati societatea de asigurare la conciliere directa.
Informatiile prezentate sunt insuficiente pentru a putea evalua sansele de castigare a procesului

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica auto nickdmx nickdmx buna seara.in cursul lunii septembrie 2011 am fost implicat intr-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, motiv pentru care am apelat la constatarea ... (vezi toată discuția)
Asigurare carpatica -o alta frauda destoian destoian Bunna ziua, am suferit un accident rutier in data de 03.06.2010 , eu motociclism si cealalta persoana cu masina, persoana respectiva nu mi-a dat prioritate(nu ... (vezi toată discuția)
Accident auto in 2009, fapta prescrisa in 2012? Magherescu Magherescu Buna ziua. In aprilie 2009 a avut loc un accident auto cauzat din vina mea, soldat doar cu daune materiale. Politia a venit la locul faptei, am semnat ... (vezi toată discuția)