Am avut un accident in data de 10 august 2010 ,deci acum un an jumatate ,din care am fost parte pagubita,masina fiind dauna totala ,dar cei de la [EDITAT] la care avea cel care m-a lovit asigurare mi-a respins dosarul din urmatorul motiv:"-fata de situatia analizata si prezentata,rezulta ca dinamica accidentului descrisa de conducatorii auto ,nu corespunde unei dinamici reale."
-"intre avariile celor doua autoturisme nu exista corespondenta de inaltime si forma precum si de dinamica avariilor."
M-ar interesa daca se mai poate da in judecata firma si daca as avea castig de cauza
Puteti da in judecata societatea de asigurare. Inainte de a introduce actiunea trebuie sa convocati societatea de asigurare la conciliere directa.
Informatiile prezentate sunt insuficiente pentru a putea evalua sansele de castigare a procesului
Expertiza tehnica auto
nickdmx
buna seara.in cursul lunii septembrie 2011 am fost implicat intr-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, motiv pentru care am apelat la constatarea ... (vezi toată discuția)