avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... pagubit carpatica asig
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

pagubit carpatica asig

In urma cu 3 luni am avut un accident in eforie nord cu un baiat din bucuresti, un aigurat carpaica..dupa ce m-au amanat timp de doua luni si jumatate cu dosaru pe motiv ca nu au venit declaratiile si pozele de la bucuresti,intr un final au trimis dosaru la sibiu de unde la respins din cauza ca cel care a facut expertiza tehnica a considerat ca accidentul nu sa produs in conditiile spuse de conducatori auto si ca dinamica pozelor masinilor avariate nu caorespund la inaltime.Intrebarea mea e urmatoarea ,eu vreau sa ii dau in judecata sa recuperez prejudiciu dar as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa castig
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:03, 25 Noiembrie 2010
sanse sunt... daca se va stabili printr-o expertiza judiciara, martori, ca accidentul s-a produs in conditiile descrise de cei doi conducatori auto
Pentru a va putea spune daca aveti vreo sansa in castigarea procesului ar trebui sa cunoastem toate elementele care au stat la baza respingerii dosarului (procesul verbal al politiei sau constatarea amiabila, fotografiile ambelor autovehicule, declaratiile conducatorilor auto, etc). Daca puneti la dispozitie aceste date se poate analiza posibilitatea ca dvs sa aveti sansa de castig.
Daca luati toate interventiile din acest forum numai in ultimele 6 luni, veti vedea acelasi invariabil raspuns din partea acestui asigurator: Sunt in stare sa-ti spuna ca nu te numesti cum scrie in BI chiar daca i-l pui in fata. Sunt doua firme din cauza carora toti asiguratorii au de suferit in Romania. Si cu toate acestea continua sa existe pe piata asigurarilor si sa pacaleasca oamenii, sa le ia banii si atat.
in procesul verbal intocmit de politia rutiera spune clar ca vinovat este asiguratul carpatica...declaratia vinovatului nu o am da am vazut o si in declaratie recunoaste ca e vinovat...problema e ca masina a intrat dauna totala...insa eu am reparat-o pe bani mei la negru la un service care lucreaza cu carpatica..constituie o problema faptul ca am reparat-o la negru?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2010
ionutzionutz, utilizator
Nu dar aveti grija ca in acest caz nu vor exista facturi si deci asiguratorul ar putea sa va refuze plata pt lipsa actelor chiar daca ei v-au trimis acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carpatica nu imi plateste dauna produsa de asiguratul lor nininini nininini Am avut un accident ,la o coloana de masini m-am oprit iar in din spate am fost lovit de un Opel apoi fiind proiectat mai departe in alta masina.Am fost la ... (vezi toată discuția)
Probleme asigurare - carpatica !!!!! anamariamed anamariamed Va rog din suflet sa ma ajutati . #-o #-o #-o Anul trecut am fost implicata intr-un accident rutier cu inca 2 masini, eu fiind cel din mijloc. Asiguratorul ... (vezi toată discuția)
Carpatica loveste din nou! ghizda2005 ghizda2005 Acum 15 zile mai exact pe data de 10.11.2010 eram pe un drum cu o singura banda pe sens.Am oprit am semnalizat vrand sa intru pe o strada la stanga.Am asteptat ... (vezi toată discuția)