Pentru un administarator de firma ce are studii medii economice (liceul economic), poate sa tina evidenta primara? daca poate sa tina evidenta primara trebuie sa si faca contract de munca? si ptr semnarea bilantului si a declaratiilor ii trebuie un contabil sef? trebuie neaparat sa faca conventie sau contract, daca nu incheie nici un act cu contabilul sef este vreo problema atat ptr firma cat si ptr el ca si contabil care mi semneaza? Mentionez ca firma este infiinntata in iulie 2012, deci nu depasesc plafonul ce 35 000 euro. Multumesc.
buna ziua, am doua nelamuriri
detin certificat fiscal, pot depune declaratiile ptr orice firma fara sa am contract de munca? Precizez ca sunt imputernicita sa semnez si sa depun. Eu ca persoana fizica in urma depunerii on line a declaratiilor trebuie sa declar venit la anaf? Multimesc
si cea de a doua nelamurire/ am incetat ctr de munca cu art somaj, dar firma la care am lucrat 6 ani de o vreme buna nu a mai platit contributiile la stat(de un an si ceva*, din nov 2011 s a deschis dosar de faliment, in asemenea conditii pot beneficia de somaj? multumesc
buna ziua, vreau sa infiintez o firma de contabilitate, ce acte, trebuiesc intocmite, eu am terminat facultatea de contabilitate zi, pot semna eu actele contabile, inclusiv bilant, mai am nevoie de expert? multumesc!