da.. multumesc pt. indrumare dar aleg calea asta ... la notar nu pot risca a pierd 700ron cel putin pt. k exista riscul k "el" sa nu vina la sfarsit cand trebuie semnate actele iar la starea civila nu m-am interesat ...
"gi-jane2" merg la administratia financiara si precizez faptul k vreau sa platesc taxa de timbru pt. divort ?
Buna ziua. Am cateva intrebari scurte si la obiect daca binevoieste cineva sa-mi raspunda apreciez si multumesc anticipat. Problema sta in felu urmator: sunt casatorita legal de 6 ani in ultimii 3 ani am stat singura (el a fost arestat) Vreau sa divortez ... am cazut amandoi de comun acord k intre noi numai merge ... nu avem copii, nu avem bunuri comune! Acum intrebarile:
1.Unde platesc taxa de divort din cate am inteles e 200ron?
2. Formulez eu o cerere de mana si o alta tip pt. divort o solicit de la judecatorie?
3. Copie dupa certificatul de casatorie, copie dupa buletinul meu, cererea formulata de mine, cererea tip pe are o solicit de la judecatorie si taxa platita ? Asta e dosarul care trebuie depus ?
PS: Vreau sa merg odata si bine la judecatorie ... cu tot dosarul pregatit de la bun inceput
Multumesc frumos si o zi frumoasa sa aveti
va rog frumos fara copy-paste cu legile si ordonantele ... raspunsuri scurte ROMANESTI !
atunci de ce toata lumea vb de maxim 1.01.2011 .. numai inteleg nimik .. pana la urma nu te mai poti crede nici in ce scrie pe net .. e un fel de a duce vb ...
uite aici : www.avocatnet.ro/content/for...
este de stiut k nu v-a mai comite alte fapte ...
dar este bine k macar dupa 10 ani poate sta linistit acasa la el ... la asta ma refeream k "este de bine" :D
deci pe scurt daca sta 8 ani si nu e prins cand "vine acasa" numai pateste nimik ?
ce inseamna prescriptie speciala ? in cazul lui prejudiciul a fost recuperat ... victima nu se considera parte civila .. esential instanta de fond i-a dat cu suspendare .. da` cum procuratura a facut recurs .. **** ( k nu sa nu zic altfel) de judecator de la curtea de apel i-a dat cu executare decizia fiind definitiva pt. k a beneficiat de noua lege cu recunoasterea pesepsei
este posibil k odata si odata chiar daca s-a prescris tot sa-l aresteze si sa execute ? ce sanse sunt sa se prescrie ?
as dorii sa stiu si eu va rog in cazul in care exista un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea iar cel urmarit nu este de gasit momentan .. in viitor in cazul in care se preda sau este prins ii se v-a adauga ceva pe langa anii care ii are de executat deja ?
si inca o intrebare va rog .. are de executat 4 ani din cate am inteels in cazul in care timp de 7 sau 9 ani ... ceva de genu nu este gasit fapta se prescrie ?
buna .. ce am auzit si eu de acest cod este k pe la sf anului .. ceva octombrie - noiembrie .. cel mai posibil la un an de la mica reforma de anu trecut
daca tot se discuta pe subiectul asta si stie cineva ma intereseaza tot din nou cod daca este adevarat k pt. cei cu pedepse pana in 3 sau 4 ani vor fii eliberati sau o lege aseamanatoare se aude ceva de genul asta ?