avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate katalyn86

Activitate katalyn86

Răspuns la discuția Coeficient salariu
Secretarul a zis in sedinta de consiliu ca nu poate sa ii mai mărească salariul ca i-a aplicat coeficientul maxim dar primarul a zis ca da el dispoziție sa ii faca coeficientul 2
Răspuns la discuția Coeficient salariu
Da s-a primit.soferul avea 1.57 iar azi primarul i-a mărit la 2
Buna ziua.este normal ca un șofer din cadrul unei primării de comuna cu studii medii(12 clase) sa aiba coeficientul de salarizare 2,iar un inginer agronom cu facultate sa aiba 1.64,si angajatul de la achizitii cu facultate de drept si masterat sa aiba 1.4.Ce este de facut si unde ne putem adresa
Discuție Concediere
Buna ziua.un angajat al unei primării poate fi concediat de către primar,Cu toate că angajatul se afla in concediu de odihna si inainte nu a primit nici o sancțiune ,si nici nu exista vreun raport ca nu si-a îndeplinit sarcinile
Discuție Legalitate
Buna ziua.daca hotărîrile de consiliu nu au legalitate data de prefectura,Sunt valabile sau nule ?
Prefectura a fost sesizată de mult timp.au zis ca trimit control dar nici până în ziua de azi nu au venit.a trecut aproape un an
Din cate stiu eu nu au transformat nimic.o altă nelămurire est a ca postul a fost scos la concurs prin hotărâre de consiliu local.nici pana in ziua de azi hotărârea nu a fost dusa la prefectura pentru legalitate,de altfel nici o hotărâre din ultimi 2 ani nu are legalitate de la prefectura.in hotărâre postul este scos la concurs pe debutant cu studii medii
Concursul s-a organizat.dar ei au dat concursul pe funcționar public ca sa poata participa doar cine au vrut ei.dupa concurs angajarea s-a făcut pe contractual.intrebarea mea este ,de ce Concursul s-a dat pe funcționar iar încadrarea este contractual?se poate asa ceva?
Buna seara.postul de sef svsu poate fi scos la concurs de catre o primarie ca post de functionar public?MDRAP si ANFP spun ca postul este incadrat conform legii contractual cu studii medii.Daca inadrarea se face contractuala cum poate fi scos la concurs ca post de functionar public
Răspuns la discuția cale de atac
De acord cu dumneavoastra .am facut o adresa catre ISJ DOLJ sa imi explice ce inseamna studii medii conform legii invatamantului iar raspuns a fost: studii medii=12 clase....bacul fiind un examen pentru a trece la studii superioare.Min.Educatiei spune ca studii medii = 12 clase si punct.