Postul de șef SVSU poate fi scos la concurs de către o primărie ca post de funcționar public? MDRAP si ANFP spun că postul este încadrat, conform legii, contractual cu studii medii
Buna seara.postul de sef svsu poate fi scos la concurs de catre o primarie ca post de functionar public?MDRAP si ANFP spun ca postul este incadrat conform legii contractual cu studii medii.Daca inadrarea se face contractuala cum poate fi scos la concurs ca post de functionar public
Concursul s-a organizat.dar ei au dat concursul pe funcționar public ca sa poata participa doar cine au vrut ei.dupa concurs angajarea s-a făcut pe contractual.intrebarea mea este ,de ce Concursul s-a dat pe funcționar iar încadrarea este contractual?se poate asa ceva?
Din cate stiu eu nu au transformat nimic.o altă nelămurire est a ca postul a fost scos la concurs prin hotărâre de consiliu local.nici pana in ziua de azi hotărârea nu a fost dusa la prefectura pentru legalitate,de altfel nici o hotărâre din ultimi 2 ani nu are legalitate de la prefectura.in hotărâre postul este scos la concurs pe debutant cu studii medii
Svsu
katalyn86
Buna seara.am si eu o intrebare pt dumneavostra.Daca ma angajez acum la primarie pe postul de sef serviciu situatii de urgenta,ma fac direct functionar public ... (vezi toată discuția)
Cale de atac
katalyn86
Buna ziua.Mi-am depus doosarul de angajare la primarie pentru functia de sef svsu.la doua zile am fost sunat de doamna secretara si m-a pus sa vorbesc cu o ... (vezi toată discuția)