avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Postul de șef SVSU poate fi scos la concurs de către ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Postul de șef SVSU poate fi scos la concurs de către o primărie ca post de funcționar public? MDRAP si ANFP spun că postul este încadrat, conform legii, contractual cu studii medii

Buna seara.postul de sef svsu poate fi scos la concurs de catre o primarie ca post de functionar public?MDRAP si ANFP spun ca postul este incadrat conform legii contractual cu studii medii.Daca inadrarea se face contractuala cum poate fi scos la concurs ca post de functionar public
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:23, 8 Iunie 2018
Prefectura a fost sesizată de mult timp.au zis ca trimit control dar nici până în ziua de azi nu au venit.a trecut aproape un an
Atunci sesizati corpul de control al primului-ministru cu privire la activitatea Prefecturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Svsu katalyn86 katalyn86 Buna seara.am si eu o intrebare pt dumneavostra.Daca ma angajez acum la primarie pe postul de sef serviciu situatii de urgenta,ma fac direct functionar public ... (vezi toată discuția)
Transformare post studii medii in studii superioare MANDREEAM MANDREEAM buna ziua. am terminat facultatea de litere si m-am angajat ca bibliotecar. desi una dintre cerintele concursului a fost sa am studii superioare, am fost ... (vezi toată discuția)
Cale de atac katalyn86 katalyn86 Buna ziua.Mi-am depus doosarul de angajare la primarie pentru functia de sef svsu.la doua zile am fost sunat de doamna secretara si m-a pus sa vorbesc cu o ... (vezi toată discuția)