avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Activitate bla bla

Activitate bla bla

Răspuns la discuția Contract vanzare cumparare nul?
Buna ziua, nu mi s-a comunicat, am aflat doar in momentul cand m-am dus cu masina la ITP. Ginerele nu a prezentat procura, nici nu stiam ca nu e el vanzatorul, asta am aflat-o in momentul cand i-am cerut sa radieze masina, iar el a spus ca socrul e proprietarul.
Buna ziua am cumparat o masina acum 3 luni.Masina are motorul schimbat nu am fost anuntata in momentul cumpararii.In 18 Dec. Am mers cu ea la Itp atunci am aflat de viciu.M-am programat cu ea la Rar nu se poate rezolva are alt tip de motor in ea masina.Intrrbarea mea ar fi pot sa il dau in judecata persoana care m-a vandut masina, tin sa mentionez ca persoana care a vandut masina este ginerele proprietarului si a semnat in locul lui.Si acest luceu l-am aflat doar dupa semnarea contractului cand persoana repectiva a spus ca socrul lui va trebui sa radieze masina pr. Ca nu e pe numele lui.
Răspuns la discuția mostenire rog ajutor
multumesc. inca o intrebarre daca bunica vrea sa vanda si am si eu numele pe 1/3 din casa trebuie sa ma cheme sa semnez? daca da si nu vrea sa semnez poate sa vanda?
Răspuns la discuția mostenire rog ajutor
multumesc de raspuns .deci daca doneaza unchiului sau oricui altcuiva pot ataca si pot sa-mi cer drepturile din partea bunicii.
daca vinde cuiva strain?poate? ca am inteles ca daca ii vinde unchiului mai am sansa sa demonstrez ca e deghizat dar asta cum?
in concluzie dca bunica nu doneza sau vinde (desi m-as mira ca vor sa ma lase fara nimic)eu legal am s-o mostenesc si pe bunica si cand decedeaza impartim casa juma juma cu unchiul?
au deschgis succesiune pe casa si cred ca o sa ma cheme sa-mi treaca numle pe partea accea de 1/3 daca nu semnez ce se intampla?
Buna ziua as avea o intrebare bunicul a decedat la fel si tatal meu.eu am acceptat mostenirea(sunt nepoata de fiu decedat) astfel bunica nu si-a putut transcrie casa pe numele ei(cum a lasat bunicul prin testament) casa mergand trei sferturi pe numele bunicii si un sfert pe numele meu si al unui unchi.intrebare 1:de ce trei sferturi pe numele bunicii?
2:cu cele trei sferturi bunica ce poate sa faca poate sa vanda sau sa doneze partea in favoarea unchiului sau oricarui altcuiva?
3:daca pana decedeaza bunica si pana atunci nu-si vinde sau doneaza partea atunci eu o sa mostenesc din partea ei?sau poate lasa testament sa ma lase pe dinafara?
Răspuns la discuția mostenire urgent
bine si ma duc acolo si fac cerere si pot afla stfel daca au terenuri altele? oare so mi spuna eu fiind doar nepoata de fiu decedat
buna ziua as avea nevoie de un pic de ajutor. tatal meu este decedat la fel si bunicul traieste bunica si mai am un unchi. eu am facut acceptarea succesiunii si acum unchiul si bunica fara strirea mea au vrut sa treaca casa pe numele bunicii mele(asa a lasat bunicul prin testament) insa cum am facut acceptarea succesiunii nu mai pot sa faca asta casa o sa treaca pe numele bunicii a unchiului si al meu din cate stiu. sunt in relatii foarte proaste cu ei chiar m-au jignit enorm. ceea ce as vrea sa stiu e ca 1.eu nepoata de fiu decedat am dreptul sa aflu ce proprietati mai are bunica(defapt bunica si bunicul decedat) exista vreun mijloc sa aflu fiind mostenitor pentru ca asi vrea sa pornesc eu succesiunea pe restul(bunica l-a pornit numai pe casa) daca se poate. pot sa-l pornesc defapt eu ?
2. tatal meu a divortat de mama si mama i-a platit 120milioane in 2002 pe jumatate dintr-un apartament de 2 camere ca sa putem ramane in apartament.tata nu a cheltiu banii stiu sigur pentru ca a trait la bunici ca un sarantoc . dar oare ce s-a intamplat cu banni pot sa cer prin lege socoteala pentru ca banii aceea daca aexista ar trebiu sa-i mostenesc tatal meu a decedat intre timp eu fiind singura lui fiica

Răspuns la discuția datorie
nu inteleg ce inseamna cedare de creanta.cred ca nu a platit nici o rata. de un an ii tot vin hartii prin posta ca cauza deja data unei firme de recuperare dar el nu are de unde sa platesca acum 3000lei.Oare il pot da in judecata sau daca are un cont(card de salarii) la o banca cealalta banca(care si-a dat permisiunea sa ia credit firma la care a lucrat atfel luand mobila)poate lua legatura cu noua banca(cea cu cardul de salar)si sa ii traga datoria din salar?
Răspuns la discuția abonament telefon
cred ca au trecut 3 ani deja.atunci oare de ce ii trimit prin posta tot feluri de amentintari? ca sa o speri oare si sa plateasca? multumesc de raspuns
Răspuns la discuția abonament telefon
cam un an de zile.iar abonamentul a fot facut pe 2 ani