avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract vanzare cumparare nul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract vanzare cumparare nul?

Buna ziua am cumparat o masina acum 3 luni.Masina are motorul schimbat nu am fost anuntata in momentul cumpararii.In 18 Dec. Am mers cu ea la Itp atunci am aflat de viciu.M-am programat cu ea la Rar nu se poate rezolva are alt tip de motor in ea masina.Intrrbarea mea ar fi pot sa il dau in judecata persoana care m-a vandut masina, tin sa mentionez ca persoana care a vandut masina este ginerele proprietarului si a semnat in locul lui.Si acest luceu l-am aflat doar dupa semnarea contractului cand persoana repectiva a spus ca socrul lui va trebui sa radieze masina pr. Ca nu e pe numele lui.
Cel mai recent răspuns: bla bla , utilizator 18:16, 9 Ianuarie 2017
Daca nu vi s-a comunicat concret interventia neautorizata ,sunteti indreptatita sa actionati in instanta vanzatorul
Ginerele vanzator a prezentat procura autentificata pentru tranzactionare bun mobil?
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2017
ynocentta, utilizator
Buna ziua, nu mi s-a comunicat, am aflat doar in momentul cand m-am dus cu masina la ITP. Ginerele nu a prezentat procura, nici nu stiam ca nu e el vanzatorul, asta am aflat-o in momentul cand i-am cerut sa radieze masina, iar el a spus ca socrul e proprietarul.
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2017
bla bla, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu radierea masinii forraistefan forraistefan Buna ziua, Am si eu o problema cu radierea unei masini proprietate privata,in decursul anului 2008 am scos masina proprietete privata si inscrisa pe numele ... (vezi toată discuția)
Vanzari autoturisme Florin_Sss Florin_Sss Salutare, Am o situatie mai putin obisnuita cu o masina pe care am vandut-o. E un Smart fortwo cumparat din Germania. L-am vandut la o luna dupa achizitie ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)