Buna ziua am cumparat o masina acum 3 luni.Masina are motorul schimbat nu am fost anuntata in momentul cumpararii.In 18 Dec. Am mers cu ea la Itp atunci am aflat de viciu.M-am programat cu ea la Rar nu se poate rezolva are alt tip de motor in ea masina.Intrrbarea mea ar fi pot sa il dau in judecata persoana care m-a vandut masina, tin sa mentionez ca persoana care a vandut masina este ginerele proprietarului si a semnat in locul lui.Si acest luceu l-am aflat doar dupa semnarea contractului cand persoana repectiva a spus ca socrul lui va trebui sa radieze masina pr. Ca nu e pe numele lui.
Daca nu vi s-a comunicat concret interventia neautorizata ,sunteti indreptatita sa actionati in instanta vanzatorul
Ginerele vanzator a prezentat procura autentificata pentru tranzactionare bun mobil?
Buna ziua, nu mi s-a comunicat, am aflat doar in momentul cand m-am dus cu masina la ITP. Ginerele nu a prezentat procura, nici nu stiam ca nu e el vanzatorul, asta am aflat-o in momentul cand i-am cerut sa radieze masina, iar el a spus ca socrul e proprietarul.