Sunt cu grad de handicap 1 grav definitiv (hiv),am permis auto de 3 ani, nu am mai inmatriculat alte masini in romania... ce conditii ar mai trebui intocmite...masina e normala....multumesc de raspuns
Buna ziua . Am o masina sh si as dori sa stiu daca o pot inmatricula cu gradul meu de handicap( grad 1 grav definitiv) .Specific ca nu am nevoie de echipamente speciale deoarece nu am probleme locomotorii sau ceva de genu... Se poate evitata Taxa de prima inmatriculare si daca da cum ar trebui sa procedez.. Multumesc anticipat.
Imprumutul a fost o suma de bani...Familia inca nu sa declarat succesorii decedatului, pe contractul imprumutului nu e nici o clauza in care sa zica ca familia trebuie sa plateasca in caz de deces( nu stiu daca ajuta chestia asta) si multumesc de raspunsuri..
Sunt curios daca mai trebuie sa platesc rata la un magazin daca cel ce a facut rata a decedat si nu are nici o proprietate pe numele lui. Drept urmare nu a lasat nici o mostenire iar sotia nu are nici un bun pe numele ei fiind somer.
As avea si eu o intrebare.. Sunt major (21 ani) sunt primul an de facultatea si doresc sa stiu daca primesc pensie alimentare(de intretinere) daca parintii mei sunt divortati. Intelesesem ceva de genu ca pana la 25 ani... dar eu sufar si o boala de grad 1 handicap... M-ar interesa daca pot opta in istanta pt pensie deoarece tatal nu doreste sa o plateasca voluntar.. si ce facilitati mai am ...multumesc anticipat