deci nu mai pot face nimic...m-am zbatut degeaba.multumesc.
in iulie 2010 am terminat faculatea si am dat licenta,am facut actele pentru somaj si din octombrie (din 30 septembrie) am intrat in somaj pentru 6 luni,pana in martie,am prelungit cu concedii medicale pana in mai cand am intrat in prenatal iar in iulie am nascut.din data de 30 septembrie am fost somera.mi sa intrerupt somajul in mai cand am intrat in prenatal.si m-i sa spus de la somaj ca pot lua indemnizatie 2 ani si restul de somaj dupa astia doi ani (mai am o saptamana de somaj).
nu stiu ce sa mai fac..am intrat in somaj in octombrie 6 luni,l-am prelungit cu concrdii medicale iar in mai am intrat in prenatal.pana pe 17 iulie cand am nascut.acum cand am dus dosarul la primarie cei de la prestatii sociale mi l-au respins cu toate ca domna ne la somaj mi-a spus ca pot lua concediu de crestere copil....mai am vreo sansa...?
buna ziua.daca am terminat facultatea la frecventa redusa si dupa aia am intrat in somaj 6 luni de zile,ramanand intre timp insarcinata,nu pot beneficia de ccc doar pentru ca nu am terminat facultatea la zi?multumesc
am sanse sa recuperez banii?am inmatriculat masina prin octomprie 2008.
buna ziua.am cumparat o masina in iulie 2008,am platit toate taxele si acum as vrea sa recuperez taxa auto.ce pot face daca nu am chitanta de plata?mai pot face ceva ?de unde pot lua aceasta copie?multumesc mult.o seara placuta
am inteles ca , concediul medical trebuie anuntat in scris in 24 de ore..dar nu stiu nimic de aceasta adeverinta..pt ca distanta intre medicul de familie si agentaia de somaj e de 60 km si nu stiu daca reusesc in 24 de ore sa la fac pe toate..multumesc oricum.apreciez faptul ca dumnevoastra stiti ce ar trebui sa stie de fapt un medic da familie.
deci trebuie sa iau de la somaj o adeverinta prin care sa atest ca nu am mai beneficiat de concediu medical.e neaparata adeverinta?fara aceasta nu-mi poate da concediu?ce harababura...va multumesc
buna ziua.va rog sa-mi spuneti daca eu am terminat facultatea (nu la zi),am intrat in somaj, am ramas insarcinata si am nevoie de un concediu medical..trebuie sa duc vreo adevarinta sau ceva de la somaj la medicul de familie prin care sa atest ca nu am beneficiat de nici un concediu medical ? pt ca medicul meu de familie nu stie...mentionez ca nu am lucrat nicaieri si nici nu am mai avut concediu medical.multumesc din suflet.
buna ziua.am o intrebare.tatal meu nascut este nascut in 1953,din anul 1971 a luncrat in Exploatarea Miniera URICANI,ca electrician,lucrand la suprafata,iar din '79 pana in '91 a lucrat tot acolo ,tot ca electrician dar in subteran.cu norma intreaga ,grupa I de munca.in total 12 ani si 6 luni.
In anul 1995 a mai lucrat 2 luni la alta exploatare miniera tot ca electrician in subteran.el are in prezent 58 de ani.ma puteti lamuri cand poate iesi la pensie?multumesc mult