avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

buna ziua.am cumparat o masina in iulie 2008,am platit toate taxele si acum as vrea sa recuperez taxa auto.ce pot face daca nu am chitanta de plata?mai pot face ceva ?de unde pot lua aceasta copie?multumesc mult.o seara placuta
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 07:54, 13 Februarie 2011
am sanse sa recuperez banii?am inmatriculat masina prin octomprie 2008.
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
arg ramona, utilizator
Depinde de unde ati platit taxa .
In general aceasta taxa nu se prea recupereaza.Practica judecatoreasca a Curtii de Apel este de respingere a taxelor platite intre 1iulie-15 dec 2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa prima imatriculare Amara70 Amara70 Ma adresez cu respect d-rei Oanaraloka care am observat ca a mai raspuns la intrebari pe aceiasi tema aici pe forum. Intrebare: - Daca am platit taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Care sunt solutiile curtilor de apel ptr. taxele de poluare platite dupa 12/15.02.2010 Cabinet avocat Larisa Dudciuc Cabinet avocat Larisa Dudciuc In atentia colegilor, As dori sa cunosc practica tuturor Curtilor de Apel in ceea ce priveste actiunile de pretentii care au la baza restituirea taxei de ... (vezi toată discuția)
Restit taxa poluare danamanea danamanea In luna iulie 2010 am platit taxa poluare pt o masina luata cu credit in valoare de 4700 lei.Exista sanse de a recupera banii? (vezi toată discuția)