avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa prima imatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa prima imatriculare

Ma adresez cu respect d-rei Oanaraloka care am observat ca a mai raspuns la intrebari pe aceiasi tema aici pe forum.
Intrebare: - Daca am platit taxa de prima inmatriculare in luna noiembrie 2008 pentru inmatricularea unui autovehicol cumparat din strainatate (UE) am castig de cauza pentru o actiune de restituire tardiva (ma refer la timpul prezent mai 2010) a acestei taxe in instanta?
Multumesc mult!
Mara A
nu e tardiva.. va fi tardiva dupa trecerea celor 3 ani
Domnilor avocati................astfel de actiuni se prescriu in 5 ani!!!!!!!!!!!!!!
Amara nu ai sanse.
Sunt av. din Alba Iulia ma ocup cu astfel de taxe si iti zic faptul ca nu are rost sa incerci recuperarea taxei platite in noiembrie 2008 intrucat nu o sa reusesti la final( Curte de Apel).Taxa platita in acea data nu e considerata de Curtea de Apel discriminatorie ,iar practica.juridica a Curtii de Apel este de respingere a actiunilor care au de restituit taxe platite in acea perioada (1iulie 2008-15 decembrie 2008).Daca vrei ma poti suna 0745330285, av. Larisa Dudciuc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am facut o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa de poluare la Tribunalul Sibiu, care a fost respinsa. Am procedat apoi la calea de ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa prima inmatriculare teho teho In 12.12.2008 am platit taxa de prima inmatriculare in valoare de 5800 ron. Ce trebuie sa fac pentru a recupera aceasta taxa? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)