avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa prima inmatriculare

In 12.12.2008 am platit taxa de prima inmatriculare in valoare de 5800 ron. Ce trebuie sa fac pentru a recupera aceasta taxa?
in primul rand trebuie indeplinita procedura prealabila, in sensul ca trebuie adresata o cerere de restituire organului fiscal competent.
Impotriva refuzului puteti face plangere prealabila la conducatorul institutiei si daca nici asa nu se rezolva, trebuie introdusa actiune la Tribunal, sectia contencios-administrativ.
Draga TECHO ,din pacate, nu o sa reusesti recuperarea acestei taxe!
Sunt av. care ma ocup cu astfel de cauze si iti garantez ca nu o sa reusesti recuperarea taxei platite in data de 12.12.2008, cine iti spune ca o sa reusesti te amageste.
Practica Curtilor de Apel este constanta in acest sens.OUG 208/2008 nu a fost declarata discriminatorie, in consecinta nu se restituie.
Poti sa ma contactezi pe nr. 0745330285 sau pe situl nostru www.avocat-alba.ro, pentru mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa prima imatriculare Amara70 Amara70 Ma adresez cu respect d-rei Oanaraloka care am observat ca a mai raspuns la intrebari pe aceiasi tema aici pe forum. Intrebare: - Daca am platit taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto popescuadr1an popescuadr1an Buna ziua, Am achizitionat un autoturism second-hand in decembrie 2008 si am platit pentru acesta taxa de prima inmatriculare in data de 12.12.2008.Aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, in luna martie 2008, am achizitionat un autoturism in leasing financiar pentru care am platit la vremea aceea o taxa de prima inmatriculare (TPI) ... (vezi toată discuția)