am si eu o nelamurire....bunica mea este o persoana cu handicap nu mai vede.bunicul meu a depus actele ptr pers cu handicap in data de 02.10.2012.legea prevede ca in termen de 60 zile se face evaluare....a fost facuta...intrebarea mea e de cand incepe plata?din data de cand au fost depuse actele?
pentru o fapta savarsita cnf (fapta prevazuta de art. 26 Cod Penal, rap. la art. 9 alin. 1 lit. b, din Legea nr. 241/2005, cu aplicarea art. 41 alin. 2 din Cod Penal, si respectiv de art. 23, alin. 1, lit. c din Legea nr. 656/2002, cu aplic. art. 41 alin. 2 din Cod Penal, ambele cu aplicarea art. 33 lit. a din Codul Penal) cati ani de inchisoare se ia?
da asa e....cum spuneti dar fata nu a realizat venituri...e in cls 11 si intrebarea a fost dc primeste un ajutor de la stat in afara de alocatia copilului pentru faptul ca imediat dp nastere se va intoarce la scoala...
Dc o fata minora are un copil primeste ceva de la stat ca se intoarce la liceu sa studieze in continuare in afara de alocatia copilului?mentionez ca ea nu are venituri si parintii sunt cu ajutoare sociale
Care sunt pasii pentru un divort?ce acte sunt necesare si care sunt pasii care trebuiesc a fi urmati.....si cu impartirea bunurilor?ce acte si procedura necesara?un divort cam cat dureaza si care sunt costurile unui divort?
deci in momentul cand am dat avansul nu era nimica pe rol....dar am aflat ca lui ii expira antecontractul pe 15 sept si eu l-am facut pe 6 si pe 3 noiembrie a fost dat proprietarul ap in judecata...eu de abia acum am aflta astea
Am si eu o nelamurire.....tocmai am aflat ca apartamentul pe care l-am arvunit face obiectul unui litigiu...adika cineva inaintea mea a mai vrut apartamentul....ce ar trebui sa fac?cum sa procedez
pai asta ma intereseaza daca se poate merge in instanta sa fac chestia asta adika sa semneze actele de vanzare cumparare dar ideea e cu banii....eu nu am dat toti banii iar daca ma adresez instantei din cate stiu eu trebuie sa achit si restul...cui?
pai in antecontract zice ca daca promitentul cumparator se razgandeste pierde avansul dat daca vanzatorul se razgandeste atunci sunt 2 variante:1 sa dea dublul sumei sau sa se adreseze unei instante sa dea un act care tine loc de act de vanzare cumparare