avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... instructiuni aplicare lege 448 din 2006
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

instructiuni aplicare lege 448 din 2006

am si eu o nelamurire....bunica mea este o persoana cu handicap nu mai vede.bunicul meu a depus actele ptr pers cu handicap in data de 02.10.2012.legea prevede ca in termen de 60 zile se face evaluare....a fost facuta...intrebarea mea e de cand incepe plata?din data de cand au fost depuse actele?

Alte discuții în legătură

Castigarea unui proces... cum recuperez bani? Larrry Larrry Buna ziua, Printr-o sentinta civila, care a fost data la inceputul luni octombrie 2012, am castigat procesul, in sentita este scris ca obliga parata sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil-indemnizatie ana duican ana duican Buna seara,as avea si eu o nelamurire legata de urmatoarea situatie:sunt mamica unei fetite de 1 an si 4 luni,dupa nastere a fost diagnosticata cu malformatie ... (vezi toată discuția)
Facilitati pentru persoane cu handicap!! netsky netsky Salut!Sunt o persoana cu certificat de handicap grad accentuat.Am un loc de munca.Eu nu platesc impozitul pe venit avand acest certificat.As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)