avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate julie22

Activitate julie22

intreprinderea reparatii braila are alt nume? stie cineva daca mai exista cumva, sub ce denumire o pot gasi??? am nevoie de numar de telefon!!!!
Asociatia mea este un fel de "doamne ajuta"/
Presedintele asociatiei nici macar nu l`am vazut la ochi vreodata. Iar administratora nici nu s preocupa de problemele noastre.
Ati putea sa imi dati o idee si la celalalt forum care l`am deschis eu? Daca ati timp, si considerati ca imi puteti da un sfat.

Voi merge maine sa discut cu administratora despre problema asta.
Multumesc.
Si daca administratora nu vrea sa faca nimic? ca cica i se urca locatarii in cap daca trece plata golorii subsolului pe nota intretinerii pentru fiecare camera.
Ce pot eu sa fac ca sa o oblig prin lege sau ceva?
administratora a spus ca ea nu are treaba cu noi. ca din partea ei, putem sa punem usa.

trebuie neaparat acordul vecinilor care locuiesc pe celalalt palier, si care nu au treaba cu palierul nostru? ei au geamurile lor pe hol, iesirea separata... pentru ca sunt doua scari in bloc. fiecare palier are iesire separata.
si tocmai asta e treaba, ca un vecin de pe celalalt palier mi`a zis mie ca imi interzice ca pun usa.
Locuiesc la etajul 3, palierul meu este impartit pe doua parti, despartite prin doua holuri. Intre cele doua paliere este baia la comun.
Eu locuiesc la capatul palierului, si doresc sa pun usa, deoarece tot mirosul de la WC ajunge la mine la usa. De asemenea toatea lumea cand face mancare, tine usa deschisa pentru a aerisi propria bucatarie, si se face un miros infect pe sala si de asemenea, tot mirosul ajunge la mine la usa.
Toata lumea are dulapuri mari pe sala in care isi tin borcanele cu muraturi, varza murata si toate lucrurile necesare in bucatarie.
Va puteti imagina ce mirosuri sunt pe sala.
Eu vreau sa pun o usa pe hol, in dreptul usii mele. Deja am planul facut si tot ce trebuie.
O sa las lumina si aerisire pentru hol, ca sa nu deranjez pe nimeni. Usa e cu bucati de sticla, si deasupra usii va fi un geam care se deschide.

Inca o treaba: pe palierul celalalt (cel separat este identic cu cel pe care stau eu) si vecinii care stau in capatul holului au pus deja usa, si au blocat, dar ei nu au lasat nici lumina, nici aerisire, si acum vecinii nu vor sa ma lase pe mine sa pun usa aici.

Vreau sa stiu ce probleme ar putea sa fie daca pun usa. Ce pot sa fac, pentru ca nu pot sa traiesc asa. Nu mi`am permis sa cumpar alta locuinta momentan si vreau sa fac totul sa ne fie bine, mie si familiei mele.

Multulmesc mult.
Locuiesc intr`un bloc cu 4 etaje. A fost bloc de nefamilisti, dar de ceva timp s`a dat acordul vanzarii camerelor de aici.
De circa 3 luni m`am mutat si eu cu sotul si fetita mea.
Problema care ne deranjeaza este urmatoarea:
Subsolul blocului este plin de materii fecale si urina. Administratora a pus un afis ca se strang bani acum 4 luni, dar lumea nu vrea sa dea bani, Prefera sa fumeze si sa bea in loc sa golim subsolul, sa scapam de mizerie, infectie si un miros insuportabil. Au dat circa 20 de persoane din 80 si ceva de familii. Si eu am platit un 150 RON (suma care s`a cerut pe familie). Dar administratora nu face nimic pentru a strange banii. Sta cu mana`n san si asteapta fara sa aiba initiativa.
Eu am fost la primarie si m`am interesat ce rezolvari ar putea fi. Mi s`a spus ca ar putea sa treaca la plata intretinerii suma ce revine pe familie pentru golirea subsolului si repararea conductei principale, sa stranga bani de la locatari(solutie care nu se va rezolva niciodata daca nu se face ceva). M`am interesat si mai departe, si am discutat problema aceasta cu niste admnisitratori care isi fac treaba in alte blocuri din alte zone ale orasului. Acestia mi`au spus ca ar trebui sa ma duc la departamentul Indrumare si control a asociatiilor de locatari.
Nu stiu ce ar trebui sa fac. Vreau sa pot face ceva sa o oblig sa faca ceva pentru golirea subsolului. Nu vreau sa iau diferite boli si nici fetita mea nu vreau sa pateasca vreo ceva (are abia 11 luni).
Stiu ca administratorii pentru ajunge la aceasta meserie trebuie sa mearga la judecatorie si sa depuna un juramant ca se vor ocupa de blocul care il au in grija.
Va rog sa imi dati o mana de ajutor. Indrumati`ma unde ar trebui sa merg pentru a o convinge, in orice mod, sa rezolve odata problema asta.
Multumesc mult.