avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Intreprinderea reparatii braila si trustul de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Intreprinderea reparatii braila si trustul de constructii chimice Cluj-Napoca - stie cineva daca mai functioneaza?

intreprinderea reparatii braila are alt nume? stie cineva daca mai exista cumva, sub ce denumire o pot gasi??? am nevoie de numar de telefon!!!!
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2011
julie22, utilizator
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 09:47, 2 Februarie 2011
julie22 a scris, in alt topic (trustul de constructii):

Aceeasi intrebare!!!! Are cumva alta denumire? Mai exista firma aceasta???? Va rog mult,, am nevoie de ajutor... poate stiti unde pot face rost de un numar de telefon ceva, o adresa..... orice!!!!!!!! Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă ... Iulia_dulcik7@yahoo.com Iulia_dulcik7@yahoo.com Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stiti cumva unde poate fi gasita arhiva anului 1978 ... Alexhhhh Alexhhhh Buna ziua! Stiti cumva unde poate fi gasita arhiva anului 1978 al societatii mc ind trust constructii chimice midia (statia utilaj transport Navodari, ... (vezi toată discuția)