avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Stiti cumva unde poate fi gasita arhiva ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Stiti cumva unde poate fi gasita arhiva anului 1978 ...

Buna ziua! Stiti cumva unde poate fi gasita arhiva anului 1978 al societatii mc ind trust constructii chimice midia (statia utilaj transport Navodari, Constanta). Am nevoie de o adeverinta de salarizare pentru completarra dosarului de pensii. Multumesc anticipat pentru ajutor!
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2020
Alexhhhh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 12 August 2020
Adresati-va societatii Uberum S.R.L . Braila
[ link extern ] /

Trustul- antrepriza generala de constructii industriale Constanta- fost Trustul de constructii chimice Midia- Navodari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă ... Iulia_dulcik7@yahoo.com Iulia_dulcik7@yahoo.com Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , caut arhiva de la sc tc ind midia navodari dintre ... Vasile C Vasile C Bună ziua , caut arhiva de la SC TC IND Midia Navodari dintre anii 1976-1977. Am nevoie de o adeverință de salarizare pentru completarea dosarului de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, stie cineva unde este arhiva tc ind constanta? ma ... Nifo Nifo Buna ziua, Stie cineva unde este arhiva TC IND Constanta? Ma intereseaza pt a obtine anii de vechime in vederea pensionarii. Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)