avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine deține arhiva pentru Antrepriza de Construcții ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine deține arhiva pentru Antrepriza de Construcții Montaje ...

Cine deține arhiva pentru Antrepriza de Construcții Montaje Petroliere Cățelu? Anul 1984 mă interesează
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 23 Februarie 2025
Trustul Antrepriza Generala Construcții Speciale Petroliere (TAGCSP), prin aplicarea Decretului 92/1994 avea următoarea configurație: Antreprizele Construcții Montaj: Teleajen, Catelu București, Constanta, Ghercești, A., Moinești, Pitești; Antrepriza de Specialitate Energo Campina si Stația de Utilaj si Transport Ploiești.

Intrebati aici , daca detin arhiva :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa obtin o adeverinta privind grupa si sporurile ... oxi oxi BUNA ZIUA AS DORI SA OBTIN O ADEVERINTA PRIVIND GRUPA SI SPORURILE ACORDATE LOCULUI DE MUNCA IN CARE AM DESFASURAT ACTIVITATEA RESPECTIV ,,INTREPRINDEREA ... (vezi toată discuția)
Bună-ziua. puteți să îmi comunicați, unde se află arhiva ... Vlad 1234 Vlad 1234 Bună-ziua. Puteți să îmi comunicați, unde se află arhiva CCIB-AG antrepriza instalaţii montaj hidro bucuresti, doresc o adeverință pentru pensionare, ... (vezi toată discuția)