avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate iuly-iuliana

Activitate iuly-iuliana

Bună ziua, am citi răspunsurile dvs. de mai jos.
Am și eu o întrebare: mai pot recupera banii pe bilet de la Compania BlueAir? Din câte am înțeles acum ea ar fi fost declarată în insolvență înainte de a cumpăra biletul de avion, deși ei vând bilete de avion în continuare.
Ce trebuie să fac?
Mulțumesc!
Bună ziua, Am citit legea 230 numai că îmi este neclar acest fond de reparații.
Fondul de reparații se POATE lua în avans proprietarului unui apartament.
Întrebări:
1. ce se întâmplă cu cel care refuză să dea acești bani în avans, dar se obligă să achite costul reparației (cotă parte) atunci când în clădire este necesară o astfel de cheltuială?
2. cum pot fi banii recuperați dacă aceștia nu s-au folosit, iar proprietarul vinde apartamentul?
3. ești OBLIGAT să-l dai?
in ianuarie 2009 trebuia sa mi se acorde remunerarea concediului de odihna pentru zilele lucrate in septembrie-decembrie 2008, numai ca nu stiu din ce motive secretara a spus ceva de genul "lasa cand te intorci din concediul de ingrijire copil iti dam banii"; pana aici nici o problema, numai ca m-am reintors in activitate in 30 decembrie 2010 si bineinteles i-am adus aminte secretarei de ceea ce mi-a spus in ianuarie 2009. imi calculeaza suma respectiva si imi face diminuarea cu 25% si sincer nu inteleg de ce.... legea 118/ 30 iunie 2010 se aplica, dupa mintea mea, incepand cu 1 iulie 2010, dar nu spune pe nicaieri ca ceea ce este retroactiv se diminuaza
incerc sa inteleg si sincer va spun ca NU INTELEG
multumesc inca o data pentru raspuns
multumesc de raspuns, numai ca.... banca nu a fost prezenta, pentru ca nu am avut avocat si a fost o intelegere amiabila
deci, care ar fi solutia ca sa nu mai fiu coplatitor
am divortat de 2 ani jumatate. la partaj eu am luat casa iar fostul sot bani de pe jumatate din casa si a preluat creditul auto, eu avand calitatea de coplatitor la acest credit. acum vine si spune ca nu mai vrea sa achite ratele la masina. ce se intampla cu mine???? e aberant ca banca sa-mi puna mie poprire pe salariu. cum reusesc sa nu mai am aceasta "CALITATE"