in ianuarie 2009 trebuia sa mi se acorde remunerarea concediului de odihna pentru zilele lucrate in septembrie-decembrie 2008, numai ca nu stiu din ce motive secretara a spus ceva de genul "lasa cand te intorci din concediul de ingrijire copil iti dam banii"; pana aici nici o problema, numai ca m-am reintors in activitate in 30 decembrie 2010 si bineinteles i-am adus aminte secretarei de ceea ce mi-a spus in ianuarie 2009. imi calculeaza suma respectiva si imi face diminuarea cu 25% si sincer nu inteleg de ce.... legea 118/ 30 iunie 2010 se aplica, dupa mintea mea, incepand cu 1 iulie 2010, dar nu spune pe nicaieri ca ceea ce este retroactiv se diminuaza
incerc sa inteleg si sincer va spun ca NU INTELEG
"in ianuarie 2009 trebuia sa mi se acorde remunerarea concediului de odihna pentru zilele lucrate in septembrie-decembrie 2008, numai ca nu stiu din ce motive secretara a spus ceva de genul "lasa cand te intorci din concediul de ingrijire copil iti dam banii"
Cum adica remunerarea concediului de odihna pt zilele lucrate in perioada aceea?
Daca ati lucrat in perioada septembrie-decembrie 2008, trebuia sa vi se acorde zilele de concediu proportional cu timpul lucrat (in acel an sau cel tarziu in anul viitor), nicidecum sa va fie platite:hammer:
Singurul caz in care vi se plateste concediul de odihna neefectuat este cand va inceteaza contractul individual de munca nicidecum cand va inceteaza suspendarea acestuia si reincepeti activitatea :O
Reintegrare si co
zzenovia
Un salariat cu functie de conducere este eliberat din functie in luna august 2009 , in luna ianuarie 2010 se pune in aplicare hotararea judecatoreasca de fond ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna
faureva
Am o nelamurire si este vorba de invatamant.Avem o invatatoare titulara care a nascut in iunie 2009 dupa care a intrat in concediu pentru ingrijire copil pana ... (vezi toată discuția)