avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se plateste un drept salarial din ianuarie 2009 in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se plateste un drept salarial din ianuarie 2009 in decembrie 2010 a unui bugetar?????

in ianuarie 2009 trebuia sa mi se acorde remunerarea concediului de odihna pentru zilele lucrate in septembrie-decembrie 2008, numai ca nu stiu din ce motive secretara a spus ceva de genul "lasa cand te intorci din concediul de ingrijire copil iti dam banii"; pana aici nici o problema, numai ca m-am reintors in activitate in 30 decembrie 2010 si bineinteles i-am adus aminte secretarei de ceea ce mi-a spus in ianuarie 2009. imi calculeaza suma respectiva si imi face diminuarea cu 25% si sincer nu inteleg de ce.... legea 118/ 30 iunie 2010 se aplica, dupa mintea mea, incepand cu 1 iulie 2010, dar nu spune pe nicaieri ca ceea ce este retroactiv se diminuaza
incerc sa inteleg si sincer va spun ca NU INTELEG
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 18:29, 8 Ianuarie 2011
"in ianuarie 2009 trebuia sa mi se acorde remunerarea concediului de odihna pentru zilele lucrate in septembrie-decembrie 2008, numai ca nu stiu din ce motive secretara a spus ceva de genul "lasa cand te intorci din concediul de ingrijire copil iti dam banii"

Cum adica remunerarea concediului de odihna pt zilele lucrate in perioada aceea?
Daca ati lucrat in perioada septembrie-decembrie 2008, trebuia sa vi se acorde zilele de concediu proportional cu timpul lucrat (in acel an sau cel tarziu in anul viitor), nicidecum sa va fie platite:hammer:
Singurul caz in care vi se plateste concediul de odihna neefectuat este cand va inceteaza contractul individual de munca nicidecum cand va inceteaza suspendarea acestuia si reincepeti activitatea :O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare si co zzenovia zzenovia Un salariat cu functie de conducere este eliberat din functie in luna august 2009 , in luna ianuarie 2010 se pune in aplicare hotararea judecatoreasca de fond ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal neagerula@yahoo.com neagerula@yahoo.com As dori sa ma lamuriti va rog in legatura cu urmatoarea situatie legata de calculul concediul prenatal (cele 126 zile calendaristice) Salarii ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna faureva faureva Am o nelamurire si este vorba de invatamant.Avem o invatatoare titulara care a nascut in iunie 2009 dupa care a intrat in concediu pentru ingrijire copil pana ... (vezi toată discuția)