avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nu mai vreau sa fiu in calitate de coplatitor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nu mai vreau sa fiu in calitate de coplatitor

am divortat de 2 ani jumatate. la partaj eu am luat casa iar fostul sot bani de pe jumatate din casa si a preluat creditul auto, eu avand calitatea de coplatitor la acest credit. acum vine si spune ca nu mai vrea sa achite ratele la masina. ce se intampla cu mine???? e aberant ca banca sa-mi puna mie poprire pe salariu. cum reusesc sa nu mai am aceasta "CALITATE"
Cel mai recent răspuns: iuly-iuliana , utilizator 20:48, 1 Decembrie 2010
cum a preluat ratele ? s-a angajat in fata instantei ? Trebuia sa fi citat si banca, ca aceasta sa fie de acord. deocamdata, in fata bancii sunteti rapunzatori amandoi.
daca banca va executa pe dvs pt datorie, va puteti indrepta impotriva lui pt a-i recupera
ii puteti face si plangere pt nerespectarea hotararii
Ultima modificare: Marți, 30 Noiembrie 2010
gi-jane2, moderator
multumesc de raspuns, numai ca.... banca nu a fost prezenta, pentru ca nu am avut avocat si a fost o intelegere amiabila
deci, care ar fi solutia ca sa nu mai fiu coplatitor
sa gaseasca sotul alt coplatitor (daca exista bunavointa) cu care banca sa fie de acord.
in cazul in care primiti somatie de la executor sa depuneti contestatie la executare, aratand hotararea judecatoreasca prin care fostul sot s-a angajat ca plateste el
multumesc inca o data pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita tinatinatina tinatinatina Buna seara,va rog daca pot primii un raspuns la urmatorul caz: credit cu ipoteca ,sotia platitor,sotul coplatitor...au platit 3 ani rate(au mai ramas inca 17 ... (vezi toată discuția)
Datorii la firma de recuperare kika85 kika85 Am si eu o problema mare si sper sa ma puteti ajuta si pe mine.Sotul meu a facut un credit in banca acum 6 ani , 5 ani a platit ratele la zi si chear cate 2 ... (vezi toată discuția)
Executare silita Ana Maria Ionescu Ana Maria Ionescu Buna ziua. Sunt divortata, in proces de partaj. Avem un credit luat cu mine titular iar fostul sot coplatitor. Eu nu reusesc sa platesc integral ratele, dar ... (vezi toată discuția)