avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua. Sunt divortata, in proces de partaj. Avem un credit luat cu mine titular iar fostul sot coplatitor.
Eu nu reusesc sa platesc integral ratele, dar am o intelegere cu banca de unde am luat banii sa dau lunar o anumita suma. Oricum, dupa calculele mele, pana la finalizarea creditului, eu voi reusi sa il achit, acum am fost prinsa cu cheltuielile pentru partaj.
Mi se poate pune poprire pe salariu?
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Ionescu , utilizator 11:50, 20 Mai 2018
In cazul unei executari silite, da, vi se poate pune poprire pe salariu. Insa din ce povestiti dvs, nu este cazul de executare silita.
am inteles, multumesc.
deocamdata nu mi s-a facut executare silita, dar vreau sa stiu ce mi se poate intampla
in fiecare luna salariatii bancii ma suna ca sa confirm efectuarea platii, dar ma gandesc ca nu ma vor pasui la nesfarsit
creditul este luat pentru investii care au ramas in casa in care am locuit, lucruri dovedite la partaj
partajul este in curs,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ramas dupa o persoana decedata vladgeorgescu vladgeorgescu Buna ziua ! Am o problema: Sotia mea si cu mine am facut un credit la o banca la care ea a fost titular si eu coplatitor. In urma cu o luna sotia a decedat, ... (vezi toată discuția)
Actiune instanta coplatitor laura-jurist laura-jurist buna ziua un coplatitor ( nu girant) care refuza sa isi indeplineasca obligatia de plata a unui credit, in solidar cu imprumutatul principal, poate fi ... (vezi toată discuția)
Nu mai vreau sa fiu in calitate de coplatitor iuly-iuliana iuly-iuliana am divortat de 2 ani jumatate. la partaj eu am luat casa iar fostul sot bani de pe jumatate din casa si a preluat creditul auto, eu avand calitatea de ... (vezi toată discuția)