Pe ce perioada se poate suspenda pensia anticipata daca am inregistrat venituri pe o luna?Mentionez ca sunt pensionata anticipat si am realizat in luna noiembrie,un proiect la o firma de cercetare de piata,fapt pentru care am fost platita cu 400 roni! Va multumesc!
Va multumesc ! Va doresc zile senine si sanatate!
oare dureaza mult ??? e posibil ca cea care are drept de semnatura sa lase contul gol!!!!
suntem un ong de protectie a animalelor infiintata in anul 2001. De atunci nu s-au mai facut alte alegeri ,multi din membrii de atunci nu mai sunt,(unii au si murit ). Presedintele asociatiei ,ramas pe hartie,este plecat din localitate de 10 ani. Acum,datorita noilor legi ,trebuiesc semnate multe hartii la DSV,la primarie ....si nu avea cine sa le semneze. S-a hotarat sa se faca o adunare extraordinara pentru alecerea presedintelui,vicepresedintelui,secretar ,cenzor. Exista o persoana in asociatie care are drept de semnatura in banca,obtinuta cu mult timp in urma (nu stiu cum a obtinut-o).
In procesul verbal al adunarii extraordinare a asociatiei este specificat faptul ca relatia cu banca este atribuita unei alte persoane decat cea care exista acum. ( Am fost aleasa presedinta si inputernicita de membrii asociatiei in relatia cu banca si pentru tribunal). Am fost cu acest proces verbal la BCR si le-am explicat situatia dar m-au refuzat ,pe motiv ca trebuie sa intram in legalitate .(adica sa asteptam sa iasa actele de la tribunal,timp in care cea care are drept de semnatura poate lasa contul asociatiei gol). Acum,procesul verbal este legalizat ( ne-a trebuit pentru tribunal) si as dori sa stiu daca ,acum, banca ma poate refuza din nou.
am fost la banca cu procesul verbal si mi-au spus ca nu este valabil si ca poate veni oricine cu procese verbale
buna ziua,as dori sa stiu daca un proces verbal al adunarii generale de alegere a consiliului director- presedinte,vicepresedinte, legalizat prin notariat ,este valabil in relatia cu banca in care asociatia are un cont bancar. Mentionez ca ,dreptul de semnatura in banca este a unei alte persoane. In urma adunarii generale s-a stabilit o alta persoana pentru contul bancar si actele asociatiei. Toate actele au fost depuse la tribunal . Procesul verbal a fost legalizat prin notariat si are atasate semnaturile membrilor din asociatie.
mi-a fost furat un laptop din apartament.banuiesc persoana care l-a furat dar nu am dovezi.furtul s-a produs in intervalul 16-19 ,cand usa a ramas inchisa dar nu asigurata.Mentionez ca in apartament am un caine lup si nu ar fi putut intra persoane straine.Am facut sezizare l-a politie,acestia au venit mi-au luat declaratie si mie si persoanei pe care o banuiesc.Laptopul nu este proprietatea mea ci a fost primit de la firma pentru care lucrez.
As vrea sa stiu cam cat timp dureaza cercetarile,in conditiile in care cercul de suspecti este foarte restrans.
Buna ziua!
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri si am sa va explic exact cum e situatia.
Bunicul mi-a facut testament pe casa,cand aveam 12 ani ,dar fiind minora,pentru a nu fi atacat testamentul de sora lui,respectiv matusa mea,i-a facut mamei mele un act de vanzare-cumparare.Bunica mea a trait pana acum 2 luni si acum,dupa moartea acesteia as dori sa intru in legalitate.Daca dorinta bunicului a fost sa mostenesc casa dar faptul ca eram minora,a trebuit sa faca acte de vanzare pe numele mamei,nu este normal sa intru in drepturi?
Buna ziua!
Bunicul meu mi-a lasat prin testament o locuinta.Fiind minora-12ani-,a trebuit sa faca act de vanzare-cumparare mamei mele.De atunci au trecut 36 de ani si as dori sa intru in posesia mostenirii.Cum ar trebui sa procedez in cazul in care mama nu este de acord sa-mi cedeze mostenirea,desi exista testamentul?Cat ar costa si ce scte imi trebuiesc?