avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate mirel.petcu

Activitate mirel.petcu

Răspuns la discuția partaj
Buna Ziua. am depus fisele fiscale cu veniturile mele contrctele de credit facute impreuna atat cele achitate cat si cele in curs de derulare,dovada ca am vandut casa mostenita surori mele si un depozit bancar pe numele fostei eu fiind deponentul,chitante prin care am achitat toate utilitatile la casa numasi eu,deasemeni sunt si martorii care stiu ce am facut singur la casa adica tot ce inseamna finisaje pt a putea locuii in ea.va multumesc pt raspuns si va urez o zi buna!Cu stima si respect!!
Discuție partaj
Sunt in plin proces de partaj a inceput in aprilie 2011,in timpul casatoriei am ridicat un imobil pe un teren mostenit de mine pentru constructia acestuia am contractat credite la banca si mi-am vandut partea mea din casa parinteasca ,am cerut la partaj 90% di bunurile dobandite, si astazi platesc la acele credite fosta sotie ne aducand nici nu aport material sau fizic,nu a achitat nici o factura sau alte cheltuieli copii tot eu ii intretin in facultate,mi-a bagat la partajare si un autoturism la care inca achit rate ,as vrea sa stiu daca se poate cat voi pierde in urma partajului,am uitat sa mentionez ca tot ce inseamna gresi faianta parchet instalatii rigips sunt puse exclusiv de mine fara sa angajez pe cineva.Va multumesc anticipat!
sunt nascut in luna aprilie 1960 am o vechime in munca conditii speciale de 26ani si 4 luni as vrea sa stiu la ce data ma pot pensiona si la cati ani se imparte punctajul! va multumesc pt raspuns!!
Discuție partaj
In partaj intra si creditele contractate in timpul casatoriei atat cele achitate cat si cele aflate in derulare?? va multumesc!!
Răspuns la discuția Cand pot sa ma pensionez?
multumesc!!
In luna februarie 2012 implinesc 52 de ani am o vechime de 32 de ani din car 26,5 am lucrati in conditii deosebite vreau sa stiu daca ma pot pensiona!! va multumesc!
eu am intrebat doar daca mai poate intra pe proprietate pana la terminarea procesului!odata ce a parasit aceasta proprietate!! in rest nu ma deranjeza nimic!va multumesc pentru raspuns chiar daca nu are nimic in comun cu intrebarea!!
Va multumesc pentru raspuns!
Nu are buletinul la acea adresa!si nu inteleg ce vreti sa spuneti prin:"daca dvs nu-i permiteti sa intre, numai cu hot judecatoreasca de reintegrare in spatiumai intra"
Discuție partaj
Am o nelamurire si v-as ruga daca aveti amabilitate sa ma lamuriti. sunt in proces de partaj cu fosta sotie aceasta a parasit casa pentru care ne judecam plecand in strainatate as vrea sa stiu daca mai are dreptul sa vina inapoi in casa pana la finalizarea partajului.casa se afla construita pe un teren mostenit de mine de la parinti mei!!! va multumesc!