avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand pot sa ma pensionez?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand pot sa ma pensionez?

In luna februarie 2012 implinesc 52 de ani am o vechime de 32 de ani din car 26,5 am lucrati in conditii deosebite vreau sa stiu daca ma pot pensiona!! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mirel.petcu , utilizator 08:01, 4 Ianuarie 2012
Scoateti adeverinta pentru munca in conditii deosebite si depuneti dosarul la casa de pensii impreuna cu carnetul de munca si actele necesare .
cazacuioana a scris:
Scoateti adeverinta pentru munca in conditii deosebite si depuneti dosarul la casa de pensii impreuna cu carnetul de munca si actele necesare.

Raspunsurile fara legatura cu intrebarea va rog sa le pastrati pentru dvs. de acum inainte.

@mirel.petcu

V-am pus niste intrebari, acum un an, la care nici in ziua de astazi nu am primit raspuns:
www.avocatnet.ro/content/for...

Acum un an ati scris despre conditii speciale, acum scrieti despre conditii deosebite. Daca doriti un raspuns corect, reveniti cu raspunsuri la intrebarile mele in acest topic.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorarea pensiei pentru limita de varsta ContSters377479 ContSters377479 în ianuarie 2019 am dreptul la pensie de limită de vârstă. am 11ani si 3luni în grupa II lucrați.vă rog frumos dacă pot iesi la pensie cu reducere de ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie alex87 alex87 buna seara :( am 30 ani de munca din care 20 ani si6 luni de grupa1 de munca . dupa legea veche a pensiilor as fi iesit la pensie in ... (vezi toată discuția)
Diferente pensii amarianaro amarianaro Urmatoarea situatie Pot iesi la pensie in mod normal, la limita de varsta (am varsta standard de pensionare si stagiul de cotizare impus) si in acelasi timp ... (vezi toată discuția)