Buna,in data de 4 aprilie am fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,56 in aerul expirat iar la sange mi-a iesit 1,25.am avut proces in data de 17 decembrie 2013.azi,21 ianuarie am primit acasa foaia cu hotararea care suna asa:va facem cunoscut ca in baza sentintei penale nr.288 ramasa definitiva si irevocabila la data de 17/12/2013 si a prevederilor art.114 din O.U.G nr 195/2002 republicata,v-a fost anulat dreptu de a conduce autovehicule din data de 17/12/2013....acum eu vreau sa stiu pt cat timp sau cand pot sa dau iar examen pt a-mi revendica dreptul de a conduce.Multumesc anticipat celor care ma lamuresc!
nu e vorba de viata si nici de libertate,e vorba de permisul de conducere,am inteles ca e caz penal si se poate sa primesc 1 an cu suspendare...asta am inteles-o,nu am cunostiinte de drept,daca le aveam nu mai ceream ajutorul aici..in fine multumesc oricum
asta nu m-a ajutat cu nimic,avocatul meu nu prea se intereseaza de cazul meu...daca i-as spune asta logic ca ar spune ca se poate,sa mergem la notar sa ii fac lui o procura sau o declaratie ...nush exact ce iar apoi sa il mai platesc inca odata...l-am platit odata si nu a facut nimic...
Buna ziua,am o problema,nu stiu cum sa o rezolv si ce e de facut...in data de 17 aprilie 2013 am facut o prostiie,am consumat alcool si m-am urcat la volan de unde a rezultat un accident cu pagube materiale,a fost anuntata politia,mi sa pus fiola rezultatul fiind 0,56 alcool in aerul expirat,mai apoi mi s-au recoltat probe de sange si mi s-a spus de catre cei de la politie ca,rezultatul probelor de sange v-a fi suportat de catre ei dar momentan nu au fonduri si ca am de ales ori le platesc eu ori astept pana imi v-or fi platite..am stat cam 2 luni si pana la urma le-am platit eu,rezultatul fiind 1,25 la prima ora si 1,15 la cea de a 2-a proba.intre timp am asteptat pana in data de 28 august cand am vazut ca nu se mai rezolva nimic iar eu nu stiu nimic despre caz am fost si mi-am angajat un avocat...in 4 septembrie am fost chemat iar la politie pt a mai da inca o declaratie impreuna cu avocatul,am dat-o si mi-au spus ca nu mai ramane decat sa astept chemare de la judecatorie sa ma prezint la proces si o astept si in data de azi.Cu astea fiind spuse problema mea e urmatoarea,eu trebuie sa plec in strainatate in data de 23 luna aceasta,as putea sa fac sa mearga tatal meu la proces in locul meu?avocatul mi-a zis ca poate sa mearga el dar bineinteles contracost...nu vreau sa il mai platesc inca odata pentru nimic,pentru ca de cand l-am angajat am fost cu el doar sa dau o declaratie timp in care el se juca pe telefon...rog pe cineva care ma poate ajuta si indruma ce am de facut,multumesc anticipat!
eu vreau neaparat sa o trec pe numele meu.in plus daca sunt oprit de politie si mi se cer actele v-oi fi sanctionat pt ca nu am trecuto pe numele meu in termen de 30 de zile:|.il pot da in judecata pe domn?