avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Activitate paulHD

Activitate paulHD

Răspuns la discuția Putin ajutor?
e penal ca am trecut de 0,80...sper doar sa pot face ceva sa dau mai rpd de un an examen ca am ff mare nevoie de el.
deci nici peste 6 luni nu o sa pot da iar pt el?multumesc pt raspunsuri.
din anul acela nu se scade si timpu care eu l-am stat de cand mi-a fost retinut permisul pana la hotarare?totusi sunt 9 luni...Multumesc
Discuție Putin ajutor?
Buna,in data de 4 aprilie am fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,56 in aerul expirat iar la sange mi-a iesit 1,25.am avut proces in data de 17 decembrie 2013.azi,21 ianuarie am primit acasa foaia cu hotararea care suna asa:va facem cunoscut ca in baza sentintei penale nr.288 ramasa definitiva si irevocabila la data de 17/12/2013 si a prevederilor art.114 din O.U.G nr 195/2002 republicata,v-a fost anulat dreptu de a conduce autovehicule din data de 17/12/2013....acum eu vreau sa stiu pt cat timp sau cand pot sa dau iar examen pt a-mi revendica dreptul de a conduce.Multumesc anticipat celor care ma lamuresc!
Răspuns la discuția Prezentare in instanta la proces
nu e vorba de viata si nici de libertate,e vorba de permisul de conducere,am inteles ca e caz penal si se poate sa primesc 1 an cu suspendare...asta am inteles-o,nu am cunostiinte de drept,daca le aveam nu mai ceream ajutorul aici..in fine multumesc oricum
nu e vorba de economie,e vorba ca nu mai vreau sa dau bani degeaba
asta nu m-a ajutat cu nimic,avocatul meu nu prea se intereseaza de cazul meu...daca i-as spune asta logic ca ar spune ca se poate,sa mergem la notar sa ii fac lui o procura sau o declaratie ...nush exact ce iar apoi sa il mai platesc inca odata...l-am platit odata si nu a facut nimic...
Buna ziua,am o problema,nu stiu cum sa o rezolv si ce e de facut...in data de 17 aprilie 2013 am facut o prostiie,am consumat alcool si m-am urcat la volan de unde a rezultat un accident cu pagube materiale,a fost anuntata politia,mi sa pus fiola rezultatul fiind 0,56 alcool in aerul expirat,mai apoi mi s-au recoltat probe de sange si mi s-a spus de catre cei de la politie ca,rezultatul probelor de sange v-a fi suportat de catre ei dar momentan nu au fonduri si ca am de ales ori le platesc eu ori astept pana imi v-or fi platite..am stat cam 2 luni si pana la urma le-am platit eu,rezultatul fiind 1,25 la prima ora si 1,15 la cea de a 2-a proba.intre timp am asteptat pana in data de 28 august cand am vazut ca nu se mai rezolva nimic iar eu nu stiu nimic despre caz am fost si mi-am angajat un avocat...in 4 septembrie am fost chemat iar la politie pt a mai da inca o declaratie impreuna cu avocatul,am dat-o si mi-au spus ca nu mai ramane decat sa astept chemare de la judecatorie sa ma prezint la proces si o astept si in data de azi.Cu astea fiind spuse problema mea e urmatoarea,eu trebuie sa plec in strainatate in data de 23 luna aceasta,as putea sa fac sa mearga tatal meu la proces in locul meu?avocatul mi-a zis ca poate sa mearga el dar bineinteles contracost...nu vreau sa il mai platesc inca odata pentru nimic,pentru ca de cand l-am angajat am fost cu el doar sa dau o declaratie timp in care el se juca pe telefon...rog pe cineva care ma poate ajuta si indruma ce am de facut,multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Impozit auto neplatit
multumesc.pana la urma cred ca in instanta o sa ajungem...
Răspuns la discuția Impozit auto neplatit
eu vreau neaparat sa o trec pe numele meu.in plus daca sunt oprit de politie si mi se cer actele v-oi fi sanctionat pt ca nu am trecuto pe numele meu in termen de 30 de zile:|.il pot da in judecata pe domn?