Buna ziua,am o problema si ea este urmatoarea.am cumparat o masina inscrisa de la un domn,am facut un contract de vanzare cumparare la mana cu martori,in care scria asa,eu imi iau angajamentul de a inscrie masina pana la data de 1 octombrie.am fost la primarie sa o trec pe numele meu iar cand am ajuns la doamna aceea care se ocupa cu treburile astea mi-a spus ca nu o pot inscrie pana cand proprietarul de drep al masini nu vine sa isi plateasca datoriile la primarie.l-am sunat pe domn si i-am spus ca trebuie sa mearga sa plateasca datoriile la primarie.a fost si mi-a spus ca are de platit 17 milioane lei vechi.domnu nu are de unde sa plateasca i-ar eu nici nu ma gandesc sa platesc eu.ce pot face dak el nu plateste?Multumesc anticipat!
Pana nu se achita obligatiile fiscale generate de existenta dreptului de proprietate asupra autoturismului stabilite in sarcina vechiului proprietar, dumneavoastra nu va puteti inregistra autoturismul.
Depinde care este interesul dvs
Daca doriti sa pastrati autoturismul,pentru materializare interesului dvs ,aveti posibilitatea sa promovati actiune in justitie impotriva vanzatorului
eu vreau neaparat sa o trec pe numele meu.in plus daca sunt oprit de politie si mi se cer actele v-oi fi sanctionat pt ca nu am trecuto pe numele meu in termen de 30 de zile:|.il pot da in judecata pe domn?
multumesc.pana la urma cred ca in instanta o sa ajungem...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Inmatriculare auto
tzytzy
salut,am si eu o problema...am cumparat un matiz de la un nene din bucuresti si am probleme cu actele.masina este inmatriculata pe o firma,firma a vanduto unui ... (vezi toată discuția)
Fara fiscal
Icetime1313
Buna ziua vin la dvs cu o problema cred eu destul de rara, situatia sta in felul urmator mi-am vandut vechea masina pe net (masina find pe numele mamei mele) ... (vezi toată discuția)