prietenul meu a luat o masina cu nr de germania si nu a facut nici un act intrucat a luat-o din braila si el e din constanta si trebuia sa se intoarca in aceeasi zi iar propietarul i-a dat acte tot a spus k e ok masina dar se pare k a aflat k masina e radiata in germania as vrea sa stiu dak poate fi inscrisa in bulgaria si cam kt ar costa sau daca se mai poate face ceva cu masina va rog
din pacate, chestiunea e cu iz de tzeapa, deoarece fara actele masinii si cele de provenienta, originale, nu puteti inscrie masina nici in "Patagonia"...;)
Din punctul meu de vedere, se poate inscrie aceasta masina in Bulgaria sau in orice alta tara, cu privire la actele pe care le-a luat prietenul dv de la vanzator acestea, banuiesc deoarece nu ati spus ce fel de acte, constituie titlu de proprietate asupra autoturismului, faptul ca e radiata in germania presupune ca nu mai figureaza inscrisa cu drept de circulatei in Germania, de altfel interesant este si cine a introdus-o in tara si ce titlu, cel mai rau este ca nu a facut nici macar un act de vanzare cumparare cu cel din Braila, macar un act de mana....., dar se poate inscrie masina, fara prea mari probleme... bafta.