Fara suparare, dar destul ne-am justificat in fata politiei, nu vreau sa o fac inca o data. Nu este vorba doar de acuzatia de inundatie, cu toate ca este falsa. Nu exista niciun dubiu in privinta aceasta, este vorba de toate acuzatiile... FALSE care ni se aduc. Am nevoie de sfatul domnilor sau doamnelor avocate ca sa stiu cum sa procedez in asemenea caz. Multumesc anticipat.
Buna seara! De mai bine de 1 an am nenumarate probleme cu vecinii de la etajul 3, noi locuind la etajul 4. Ne-au acuzat din zeci de motive false, dar acum a gasit un motiv cu care ne hartuiesc tot timpul. Cheama politia mereu si se folosesc de ei pentru a ne intimida. Chiar si acum am primit o vizita de la 2 agenti de politie care ne-au amenintat ca "ne amendeaza daca nu rezolvam problema cu tevile pentru ca ii inundam pe... vecini." Chestiune falsa de altfel pentru ca avem instalatie sanitara nou-nouta si azi am fost plecati la tara si ne-am intors acasa cu 5 minute inainte sa vina ei, iar daca intr-adevar i-am fi inundat, noi am fi fost primii inundati. Politistilor nu le-a pasat de ce le-am zis si ne ameninta in continuare cu degetul indreptat spre noi de parca eram niste recidivisti tocmai evadati de la inchisoare. Am dat telefon comandantului si el a vorbit cu respectivii politisti, iar acestia au negat totul. Nu vreau sa fim hartuiti in felul acesta pana la nesfarsit. Noi n-am avut probleme cu politia niciodata pana sa avem de-a face cu acesti vecini, de aceea vreau sa va intreb, va rog, cum pot proceda ca sa am un avocat la usa de fiecare data cand ne trezim cu politia. Vreau sa stiu daca este etic si legal acest lucru, ca dupa ce ma consult cu un avocat si il platesc, el vine de fiecare data cand avem probleme. Si mai vreau sa stiu daca e bine sa anunt comandantul ca imi iau un avocat. Multumesc.
Cand am cumparat apartamentul eu impreuna cu fosta proprietara am semnat si am primit un contract de tittlu de proprietate si un contract de vanzare cumparare. Pe cel de vanzare - cumparare il gasesc, iar titlul de proprietate nu. Cum as putea sa fac in acest caz?
Nu imi mai gaesesc titlul de proprietate al apartamentului si as dori sa stiu ce as putea sa fac in cazul in care am in posesie numai contractul de vanzare-cumparare. As fi deosebit de recunoscatoare daca as primi un raspuns.
Am uitat sa spun ca aceasta persoana mi-a furat curent electric mult timp in trecut prin niste legaturi facute de ea in timp ce eu nici nu locuiam la apartament. Pana sa descopar infractiunea am platit facturi enorme. Am fost la vecinul de jos care locuieste chiar langa persoana in cauza si considerand ca dansul este politist si prin urmare obiectiv trebuind sa respecte legea, i-am spus ce s-a intamplat si i-am cerut ajutorul. Mi-a promis ca va actiona in consecinta, iar dupa ce am iesit de la dansul din casa si am urcat la mine la apartament am vazut cum aceasta trage firele. Politistul fiind singura persoana careia i-am spus la momentul respectiv, am tras concluzia ca el a fost cel ce a anuntat persoana si a permis infractiunea sa se desfasoare nepedepsita.
Multumesc mult pentru raspuns! As mai dori sa stiu daca dovezile mele trebuie aduse odata cu plangerea mea asupra persoanei respective sau direct la proces si daca acea persoana trebuie sa aduca si ea dovezi pentru acuzatiile false sustinute pana acum, lipsa lor reprezentand o dovada clara ca acuzatiile ei sunt mincinoase. Doresc sa mentionez ca am fost hartuita de mult timp de aceasta persoana si chiar amenintata ca mi se va sparge usa.
Buna ziua! Mi s-au adus diverse acuzatii chiar cu politie implicata si as dori sa stiu cum pot sa pun capat acestor acuzatii false. Politia nu a putut face nimic deoarece acuzatiile erau nefondate, dar am observat ca nu a fost destul doar sa ignor persoana respectiva. Trebuie sa fac ceva. De aceea as dori sa stiu cat aproximativ ar costa sa intentez un proces pentru calomnie si ce ar implica acesta. Multumesc!