avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum procedez cand am nevoie de un avocat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum procedez cand am nevoie de un avocat?

Buna seara! De mai bine de 1 an am nenumarate probleme cu vecinii de la etajul 3, noi locuind la etajul 4. Ne-au acuzat din zeci de motive false, dar acum a gasit un motiv cu care ne hartuiesc tot timpul. Cheama politia mereu si se folosesc de ei pentru a ne intimida. Chiar si acum am primit o vizita de la 2 agenti de politie care ne-au amenintat ca "ne amendeaza daca nu rezolvam problema cu tevile pentru ca ii inundam pe... vecini." Chestiune falsa de altfel pentru ca avem instalatie sanitara nou-nouta si azi am fost plecati la tara si ne-am intors acasa cu 5 minute inainte sa vina ei, iar daca intr-adevar i-am fi inundat, noi am fi fost primii inundati. Politistilor nu le-a pasat de ce le-am zis si ne ameninta in continuare cu degetul indreptat spre noi de parca eram niste recidivisti tocmai evadati de la inchisoare. Am dat telefon comandantului si el a vorbit cu respectivii politisti, iar acestia au negat totul. Nu vreau sa fim hartuiti in felul acesta pana la nesfarsit. Noi n-am avut probleme cu politia niciodata pana sa avem de-a face cu acesti vecini, de aceea vreau sa va intreb, va rog, cum pot proceda ca sa am un avocat la usa de fiecare data cand ne trezim cu politia. Vreau sa stiu daca este etic si legal acest lucru, ca dupa ce ma consult cu un avocat si il platesc, el vine de fiecare data cand avem probleme. Si mai vreau sa stiu daca e bine sa anunt comandantul ca imi iau un avocat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: geo600 , utilizator 23:44, 15 Septembrie 2011
va puteti pune avocat indiferent de problema pe care o aveti...
problema este ca el nu poate de cat sa constate si sa ia act de pv-ul celor de la politie atunci cand vor veni in ''vizita'' , iar pe baza acelui pv. sa depuna contestatie..
pentru hartuire....de acest gen nu pre exista temei legal...
politia vine de obicei la usa dv. datorita insistentelor vecinilor deranjati de un anumit aspect de natura ''penala'' ...(gen: tulburarea linistii publice...etcccc)
Cu stima..
Geo600
Si eu am locuit la bloc la etajul III si m-au inundat cei de la etajul IV, desi la ei era uscat.
N-am ajuns la faza cu Politia, dar circ tot am facut, fiindca peretii de la baie erau impodobiti cu toate culorile de mucegai.
Problema a fost o teava sparta in perete, in zidul despartitor dintre etaje si tot la IV s-a putut repara, nu prin tavanul meu.
Trebuie sa verificati daca nu aveti ceva fisurat, mascat de faianta, inundatia se face si daca nu folositi apa.
Fara suparare, dar destul ne-am justificat in fata politiei, nu vreau sa o fac inca o data. Nu este vorba doar de acuzatia de inundatie, cu toate ca este falsa. Nu exista niciun dubiu in privinta aceasta, este vorba de toate acuzatiile... FALSE care ni se aduc. Am nevoie de sfatul domnilor sau doamnelor avocate ca sa stiu cum sa procedez in asemenea caz. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2011
geo600, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tripla inundatie David987 David987 La finalul lunii iulie a acestui an am fost inundat in bucatarie de vecina de deasupra. Eu stau la etajul 2, ea la etajul 3. Am chemat mesteri care au spart ... (vezi toată discuția)
Renovare / vecini eliza152004 eliza152004 Problema mea ar fi urmatoare: am cump un apart si in mai am inceput renovarea cu o echipa pe care o credeam buna... Aproape de sfarsit, dupa ce gresia/ faianta ... (vezi toată discuția)
Inundatie vecini.... princess_daiana princess_daiana buna ziua...am cumparat un apartament la etajul 3 si in acest moment este in curs de renovare...muncitorii am incercat sa taie o teava de la vechea incalzire, ... (vezi toată discuția)