Buna seara.Cum se procedeaza pentru o executare silita,care ar fi pasiii?Am un apartament luat prin credit la bancpost,creditul a fost facut la inceput in franci elvetieni apoi dupa o perioada am inceput sa nu mai pot face fata sa platesc deoarece valoarea lui crescuse de aproape trei ori.dupa nenumarate demersuri am reusit sa fac o conversie si tot nu a fost asa de roz precum credeam dupa o perioada de timp l-am incuiat si plecat in strainatate aici totul a fost bine un timp apoi am ramas fara loc de munca si nu am mai putut sa imi platesc ratele,acest lucru sa intimplat exact cand aceasta banca a fost preluata.si asa ne-a anutat o vecina trimitandu-ne o poza pe fcb-uc ca un executor sa interesat la asociatia de proprietari de situatia apartamentului,precizez ca dupa ce am primit acea poza noi am apelat la acel birou de executare si am cerut am si facut o cerere pentru un acord si nici pana astazi nu am primit raspuns dar ne a anuntat o alta vecina ca apartamentul deja sa vandut.As vrea sa stiu este posibil asa ceva ??Tin sa va scriu ca in aceea cerere pe care am trimis-o sunt si datele noastre de contact.
Buna ziua care este procedura pentru executare silita ?
Buna seara sa platit onorariu de 1500 de lei si as vrea sa stiu daca se poate recupera onorariu sau macar o parte.Am inteles ce mi-ati scris ca daca dai banii nu ii mai vezi (ca si cum ce papa lupu....)dar eu cred ca era normal sa-i ceara banii doar pe consultanta juridica si redactare asa cred ca era normal si apoi restu pe parcurs....dar avocata ia ia cerut sotiei mele 1500 lei ca ea afost ceea care a intentat divort.Ce ar trebui sa fac si daca pot face ceva.Va multumesc
buna ziua va rog a ma ajuta intro problema,se poate recupera un onorariu dat la avocat pentru reprezentare intr-un proces de divort deoarece ne am impacat si am decis sa nu ne mai prezentam la proces.Cum si ce ar trebui sa fac si daca se poate recupera acel onorariu.va multumesc
:frantic:
Buna seara.Am primit acasa comunicarea de adresa si motivele actiunii de divort care nu sunt adevarate in aceasta adresa scrie numai minciuni ea de fapt si de drept divorteaza de mine avand o alta relatie pe care si facuto in timpul cand am fost eu plecat.Ce ar trebui sa fac ca sa nu imi bag copii intro mizerie pe care nu o meritam.Care sunt pasii pe care ar trebui sa ii fac sa decurga totul normal si fara scandaluri si amanari.Sa accept acele motive care nu sunt reale.Am avut poze,inregistrari si cred ca daca se poate sa scoti convorbirile de pe telefon si anumite saituri de socializare cum ar fi facebok as mai avea si acolo dovezi,dar cum am spus nu vreau sa car copii intro mizerie pe care nu e a lor,deci ar trebui sa acept toate motivele pe care le invoca ea si sa zic ca ea.Acum tre sa merg sa ii fac si eu intimpinare sau sa accept motivele si sa astept pana imi va trimite o alta hartie????va multumesc pentru timpul pe care mi l acordati.va multumesc tuturor pentru sfaturile date.:( EU SI SOTIIA LOCUIM INCA IMPREUNA.Am ajuns sa imi fie mie rusine de cum vorbeste cu mine si cum se poarta.
Buna seara.Revin cu alte intrebari,am primit o comunicare precum ca sunt actionat in divort de sotie ce ar trebui sa fac dupa ce am primit aceasta comunicare oricum motivele scrise nu sunt cele reale si nici adevarate.As vrea daca se poate sa imi dati un sfat nu vreau sa imi car copii in aceasta mizerie vreau sa las sa fie ca ea.Va multumesc tuturor pentru raspunsurile date.
:((am o rata la casa si o sa se piarada casa si deja sotia ma ameninta ca ea o sa plece si copii vor merege cu ea oriunde se va duce mentionez ca momentan nu munceste nici ea nici eu,as
dori sa imi spuneti daca ea poate pleca cu copii fara acordul meu,si ce ar trebui sa fac??????????va multumesc#-o
aqm fost plecat 10 luni si sotia mea in ultimul timp mi a inselat increderea
as vrea sa ma folosesc de aceste cauze pentru am tine copii langa mine
am avut poze am avut convorbiri prin mesaje pe telefonul ei bun care nu lam putut tine cu toate ca ar fi trebuit,eu in tot acest timp nu iam lasat de izbeliste le am asigurat partea financiara pentru a nu le lipsi nimic.Mas putea ajuta de aceste chestii????????????
#-o
Buna ziua .Am si eu nevoie de un ajutor din partea voastra si va multumesc tuturor,sunt casatorit si am doi copii am ajuns in situatia in care nu ma mai inteleg cu nevasta azi a mers sa intenteze divort,as vrea sa stiu ce sanse am ca saimi tin copii aproape de mine mentionez ca unul are 5 anisori iar celalat are 2 ani,ce conditii si ce probatoriu miar trebui sa pot obtine acest lucru,deoarece nu vreau sa ies din viata copiilor deoarece ii iubesc foarte mult si nu vreau ca ei sa creasca in preajma altui tata am indurat prea multe ca sa renunt si imi iubesc copiii.va multumesc tuturor pentru orice sfat.