avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate giullia

Activitate giullia

va multumesc pentru raspuns.dar in cazul in care angajatorul nu vrea sa ia in calcul concedierea cu art 65(1) ce este de facut? va multumesc mult!
buna dimineata. as dori si eu un raspuns la intrebarea mea si sa ma invatati ce sa fac.lucrez cu contract de munca pe o perioada nedeterminata la o anumita firma din jud.ilfov. ieri de dimineata mam trezit cu unul dintre sefi cu demisia mea in mana in care ma sfatuia sa o semnez pe motiv ca postul pe care lucrez se desfiinteaza si ca de la 1 februarie nu mai are nevoie de mine. bineinteles ca nu am semnat. ce ma sfatuiti sa fac pentru ca in somaj zic ca nu pot sa ma dea. as dori un raspuns cat mai repede,cu sfaturile dumneavoastra. va multumesc!
Discuție accident rutier
buna seara.am avut un acccident de masina cu o persoana de origine rom care avea o masina super bengoasa si care din nefericire a virat stanga de pe un drum intrand direct in masina mea cu care circulam pe un drum cu prioritate cu o viteza legala avand in masina si copii.fiind vinovat omul tot el cu gura mare si gand de rezolvare a problemei cu pumnul.imi sifoneaza toata partea dreapta plus aripa distrusa plus bieleta directie fata dreapa,nemaiputand pleca din drum. chem politia nu i se ia carnet,nimic dupa care mi se sugereaza calea amiabila. se fac toate actele necesare si ne prezentam la astra pt depunerea dosarului.dupa o saptamana de asteptare se prezinta si domnul constatator la serviceul unde imi duce tiganul masina,se fac poze dupa care sunt chemata din nou la astra pe motiv ca sau gresit actele.intre timp scot din buzunar 358,91 pt shimb de cap de bare,bieleta directie+geometrie si plec la astra.mi se da documentul de introducere in reparatifa vehiculului si mi se da accept prin imail la serviceul unde am avut masina. INTREBAREA MEA ESTE CUM MI SE VA REPARA MASINA, O SA MAI TREBUIASCA SA DAU BANI DIN BUZUNAR SI DACA MAI IMI RECUPEREZ CEI 358,91 RON. Va rog invatatima si pe mine cum trebuie sa fac sa nu fiu pacalita.Va multumesc!
Discuție contract munca
Daca am stat cu copilul acasa,patronul la care am fost angajata inainte sa nasc este obligat sa ma primeasca inapoi la locul de munca? Va multumesc.
buna seara,cred ca primaria ar fi in masura sa va dea ajutor dar sanse mari nu prea cred ca aveti. tata a fost in situatia dumneavoastra si s_a lasat pagubas pt ca primaria nu l_a ajutat cu nimic.totusi daca cei care au vandut au avut rol in primarie inainte sa vanda parintilor dumneavoastra si cu acea chitanta de mana poate reusiti ceva.
Răspuns la discuția Vanzare fara acte
adica sa cheltuiasca tot tata si ei sa se aleaga si cu acte la casa. mai bine cer executare silita ca tata este propietar si le inapoiez banii care miau dat din care le scad ce sa platot la impozit. nu ar fi mai normal asa?
Buna seara. Tatal meu are o garsoniera care acum 15 ani a vanduto fara sa faca vreun act legal cu cumparatorii,acestia din urma tot au amanat zi dupa zi ca fac acte ceea ce nu s_a intamplat nici in ziua de azi. In toti acesti 15ani ei nu au platit nici impozitul pe cladire la stat,nimic toate platile le_au facut tata cu banii lui. Am fost la ei de neinumarate ori rugandu_i sasi faca rost de bani pt,a face actele. Spun ca nu au bani. CE ESTE DE FACUT? Practic nu avem cu cine vorbii ne spun sa ii lasam in pace ca nu platesc nici un impozit,sa platim noi. Legal ce ne sfatuiti sa facem avand in vedere ca tata este propietar? VA MULTUMESC...

buna ziua.am si eu o intrebare la care as dori un raspuns sigur daca se poate... am hotarare judecatoreasca legalizata si irevocabila in care instanta obliga tatal fetitei mele,la plata pensiei alimentare,acesta locuind in italia. nu mi sa dat niciodata aceasta pensie de cand sa dat aceasta hotatare.ce ma sfatuiti sa fac pentru ami intra in drepturi pentru copilul meu.va multumesc!