avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Activitate eun

Activitate eun

Răspuns la discuția Recuperare TVA
da dar eu ma refeream ca pe langa marfa din UE sa cumpar alta din RO in alt domeniu tot pe acelasi srl dar tva platit la facturile din RO sa-l recuperez cu cel care il am de plata la facturi UE ramand de platit la stat doar diferenta la adaosul comercial practicat ,asa nu ramane mai multi bani in firma?
Discuție Recuperare TVA
Buna ziua as dori sa stiu cum as putea sa reduc din plata tva la stat prin alte investitii sau operatiuni comerciale ,mai exact detin in momentul de fata un srl platittor de tva marfa este achizitionata in totalitate din UE fara tva si la sfarsit de platesc tva intregral la stat peste 2000-3000 ron investiti in firma nu am ce sa fac totul e nou m-am gandit sa activez si un alt cod caen cu marfa cumparata din RO. si sa ramana mai putin tva de platit datorita facturilor cu tva din RO sa ramana mai multi bani in firma
Buna ziua am nevoie de un sfat in legatura cu plata unei despagubiri de la firma de asigurari .In urma cu aproximativ o luna am constatat a avarie la insalatia de apa calda in bucatarie conducta find sparta mentionez ca casa este de lemn si sau facut inbunatatiri in anul 2010 placare cu rigips toata casa conducta fiind intre lemn si rigips.Au fost avariate rigipsul lemn barnuiala plus talpa fiind putrezite necesitand inlocuire .Am anuntat firma de asigurari s-a deschis un dosar de paguba au venit inspectori au vazut foto etc .Dupa 3 saptamani am primit instintare de plata a daunei de 97,71 RON suma derizorie dauna fiind de peste 2000 ron nu am semnat acceptul de plata si am cerut revizuirea dosarului .Ce pot face eu in continuare pe cale legala ?Va multumesc anticipat
multumesc
am construit o casa pe un teren primit de la parinti si casa este tot pe numele parintilor eu sunt in afara tari acum as dori sa o trec pe numele meu ce ar fi mai sigur donatia sau contract vanzare de mentinut ca mai am 3 frati iar casa nu este casa parinteasca numai terenul e de la parinti.
Răspuns la discuția returnare taxa auto de la fisc
multumesc
Răspuns la discuția returnare taxa auto de la fisc
executorul judecatoresc trebuie platit ?
Buna seara as dori sa stiu in cat timp fiscul returneaza taxa de prima inmatriculare .Am castigat in urma unui proces returnarea taxei plus dobanda am depus la fisc o cerere de returnare si decizia definitiva si irevevocabila de mai mult de o luna de zile si nimic .multumesc
Răspuns la discuția taxa auto
multumesc
Discuție taxa auto
dupa cat timp de la achitarea taxei auto se poate actiona in instanta pentru recuperarea ei?