avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... returnare taxa auto de la fisc
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

returnare taxa auto de la fisc

Buna seara as dori sa stiu in cat timp fiscul returneaza taxa de prima inmatriculare .Am castigat in urma unui proces returnarea taxei plus dobanda am depus la fisc o cerere de returnare si decizia definitiva si irevevocabila de mai mult de o luna de zile si nimic .multumesc
Cel mai recent răspuns: eun , utilizator 17:35, 18 Februarie 2013
Mergeti la un executor judecatoresc ,rezolvati mai repede situatia.
executorul judecatoresc trebuie platit ?
Da,trebuie sa avansati cheltuielile de executare ,iar dupa aceea o sa le recuperati de la debitor.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dobanda taxa auto davidescucostel davidescucostel Buna ziua , Am recuperat taxa auto dar cine s-a ocupat la acea vreme de dosarul meu nu a solicitat si dobanda aferenta a banilor platiti . Tinand cont ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare alexteo alexteo Buna ziua doresc sa stiu care este procedura de recuperare a taxei auto pentru prima inmatriculare si cine ma poate ajuta cu multumiri (vezi toată discuția)
Procedura recuperare cheltuieli de judecata pentru societati comerciale nod nod Buna ziua. In urma unui proces intre doua SRL-uri, cel care a castigat procesul a primit Hotararea Definitiva si Irevocabila a Instantei de Judecata si plata ... (vezi toată discuția)