avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie vs contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie vs contract vanzare cumparare

am construit o casa pe un teren primit de la parinti si casa este tot pe numele parintilor eu sunt in afara tari acum as dori sa o trec pe numele meu ce ar fi mai sigur donatia sau contract vanzare de mentinut ca mai am 3 frati iar casa nu este casa parinteasca numai terenul e de la parinti.
Cel mai recent răspuns: eun , utilizator 18:10, 16 Martie 2013
vanzare fara conditie (ex. uzufruct).
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire bunuri familiale,rog ajutor ! george 5 george 5 Va salut !Va prezint urmatoarea situatie:parintii nostrii vor sa imparta casa parinteasca ,trecand-o pe numele meu si al surorii mele.Casa este formata din 4 ... (vezi toată discuția)
Cedare apartament fara riscuri ulterioare alexsoby alexsoby Buna ziua!!! Am o problema si sper sa gasesc la dumneavoastra rezolvarea. Parintii mei detin o locuinta....mai precis tatal meu este proprietarul unui ... (vezi toată discuția)
Mostenire sau donatie sau alta varianta coldteam coldteam Buna, si multumesc anticipat pt ajutor. In primul rand vreau sa va spun ca ma intereseaza cea mai ieftina varianta. Bunicul meu are o casa (si terenul pe care ... (vezi toată discuția)